روش تهیه قارچ شکم پر
مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : مواد مورد نیاز: قارچ بزرگ = چهار عدد پنیر پیتزا= ۱۰۰ گرم گردو تفت داده شده = ۲۵ گرم آویشن = کمی کره = یک قالب ۲۵ گرمی روش تهیه: ۱- داخل قارچ ها را خالی کنید و آنها را داخل سینی فر قرار...
مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :
مواد مورد نیاز: قارچ بزرگ = چهار عدد پنیر پیتزا= ۱۰۰ گرم گردو تفت داده شده = ۲۵ گرم آویشن = کمی کره = یک قالب ۲۵ گرمی
روش تهیه:
۱- داخل قارچ ها را خالی کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید.داخل
قارچ ها را با پنیر ، گردو تفت داده شده ، آویشن و کره و کمی نمک بپوشانید.
۲- قارچ ها را در یک ماهیتابه گذاشته و به مدت ده دقیقه آنها را بپزید تا
زمانیکه پنیر ذوب شده و محتوی داخل قارچ را بپوشاند. برای تزئین کردن غذا
می توانید یک فشفشه کوچک را داخل هر قارچ گذاشته و موقع سرو آن ها را روشن
کنید.