وام 20 میلیون تومانی به مددجویان کمیته امداد


وام 20 میلیون تومانی به مددجویان کمیته امداد

خوداشتغالی نوعی از اشتغال میتواند باشد که در آن افراد برای خود کار می‌کنند و همچنین در این امر به عنوان کارفرمای خویش تلقی می‌شود که میتواند به نوعی حس غرور و سربلندی را برای افراد به دنبال داشته باشد. در همین راستا میتوان مشخصات کلی خوداشتغالی را ریسک پذیری دانست زیرا افراد در این مواقع درآمد ثابت نداشته و با توجه به شرایط محیطی و داخلی...

خوداشتغالی نوعی از اشتغال میتواند باشد که در آن افراد برای خود کار می‌کنند و همچنین در این امر به عنوان کارفرمای خویش تلقی می‌شود که میتواند به نوعی حس غرور و سربلندی را برای افراد به دنبال داشته باشد. در همین راستا میتوان مشخصات کلی خوداشتغالی را ریسک پذیری دانست زیرا افراد در این مواقع درآمد ثابت نداشته و با توجه به شرایط محیطی و داخلی کارگاه مورد استفاده و همچنین میزان بهره‌گیری از تلاش های تک تک افراد این درآمد متغیر است.

نام دیگری که برای امر خود اشتغالی میتوان در نظر گرفت”اشتغال در مشاغل آزاد می باشد” البته دلایل متعددی را برای این نام گذاری بیان می‌کنند که مهمترین آن به این صورت است که فرد خود اشتغال، دیگر در سیطره استخدام و دستورات کارفرما نیست و به نوعی آزادی عمل دارد و میتواند برای کارهای خود به صورت کاملا آزاد تصمیم گیری کند.

روند شکل گیری این نوع از کارها عمدتا در کارگاه های کوچک شروع شده و در اکثر موراد در قالب بخش های خدماتی شکل می‌گیرند. میتوان گفت که فعالیت های خدماتی شامل موارد گوناگونی از جمله آموزشی، درمانی، بازرگانی و مشاوره‌ای و… هستند.

بیشتر بخوانیم: نحوه دریافت وام در طرح کوثر۷ موسسه کوثر

وام 20 میلیون تومانی به مددجویان کمیته امداد

در همین زمنیه دولت بر اکثر کسب و کارهای خوداشتغالی از طریق صدور مجوز نظارت می کند و از جمله میتوان یکی از متدوال ترین نظارت ها را صدور “پروانه کسب” دانست. و همچنین میتوان گفت دولت علاوه بر اینکه بر اینگونه فعالیت ها نظارت دارد، میتواند از اینگونه مشاغل بواسطه سازمان هایی، حمایت کند که یکی از این ارکان کمیته امداد امام خمینی(ره) است که اگر این سازمان بتواند در راستای حمایت از افراد تحت پوشش، برنامه هایی مدون طراحی کند میتواند باعث رشد روز افزدون جامعه باشد، چراکه مهمترین قشر جامعه را همین افراد تشکیل می‌دهند.

در همین راستا، کمیته امداد امام خمینی(ره) در راستای حمایت از افراد تحت پوشش این سازمان و حمایت از خوداشتغالی این افراد، وام ۲۰ میلیون تومانی برای مشاغل خانگی در نظر گرفته است.

سید منصور برقعی، قائم‌مقام کمیته امداد در جشن خودکفایی ۱۲۹۰ خانوار کردستانی تحت حمایت این کمیته به حرکت در آوردن چرخه اقتصاد خانوارهای نیازمند کاری ارزشمندی دانست و تأکید کرد: البته این امر نیازمند تلاش و همکاری دولت، مجلس و خیران است.

وی با بیان اینکه رفع فقر و محرومیت نیازمند ایجاد زیر ساخت‌های مناسب است، گفت: تحقق عدالت اجتماعی و توزیع برابر فرصت‌ها فقط در صورتی محقق می‌شود که مستضعفان به جایگاه اصلی خود در جامعه دست یابند.

قائم‌ مقام کمیته امدادبا اشاره به اینکه یک فرصت شغلی از طریق بنگاه‌های اقتصادی با سرمایه بالا و در مدت‌زمان طولانی ایجاد می‌شود، افزود: ایجاد مشاغل خرد و خانگی راهکاری مناسب و کم‌ هزینه برای رسیدن خانوارهای تحت حمایت به استقلال اقتصادی است.

برقعی بازدهی در کم‌ترین زمان و افزایش تولید داخلی را از جمله مزایای مشاغل خرد و خانگی دانست و گفت: هم‌ اکنون این نهاد برای ایجاد مشاغل خرد و خانگی با متوسط درآمد ماهانه دو میلیون تومان، به‌ طور میانگین ۲۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت می‌کند.

وی با اظهار اینکه حجم معوقات بانکی مددجویان کمیته امداد کمتر از دو درصد است، اعلام کرد: برای افزایش سهم اعتبار اشتغال‌زایی مددجویان تحت حمایت از منابع صندوق توسعه ملی، در حال مذاکره با دولت هستیم.

در نتیجه میتوان گفت که با ایجاد یک هماهنگی مناسب بین دولت و کمیته امداد در راستای کمک به مددجویان، امید به بهبود سطح رفاهی افراد تحت پوشش داشت.

بازرگانی - بنگاه های اقتصادی - خوداشتغالی - مشاغل خانگی - وام - وام 20 میلیونی - کارگاه های اقتصادی - کمیته امداد


نیما میرزازاد دروازه‌بان سپاهان محروم شد + علت محرومیت