روش‌های کاهش سردرد روزه داران


گاهی سردرد ناشی از افت قند خون سراغ بعضی افراد روزه دار می‌آید. این افراد باید از خوردن قند و شکر ساده در وعده سحری خودداری کنند و به جای آن از خرما یا عسل کمک بگیرند.

1. معمولا در روزهای روزه داری به دلیل مختل شدن چرخه خواب و بیداری، بعضی افراد دچار سردرد ناشی از کمبود خواب می شوند. از این رو، بهتر است عزیزان روزه دار حتما خواب عصرگاهی را فراموش نکنند تا هم ساعت خواب روزانه خود را تامین کنند و هم مقداری انرژی برای گذراندن ادامه روز تا رسیدن به زمان افطار در بدنشان ذخیره شود.

روش‌های کاهش سردرد روزه داران

2. گاهی سردرد ناشی از افت قند خون سراغ بعضی افراد روزه دار می آید. این افراد باید از خوردن قند و شکر ساده در وعده سحری خودداری کنند و به جای آن از خرما یا عسل کمک بگیرند.

3. اگر سردرد شما به علت کم آب شدن بدنتان در طول روزهای روزه داری است، بهتر است در فاصله بین افطار تا سحر، میوه ها و صیفی هایی مانند خیار، هندوانه، خربزه، انگور، گلابی، انار، سیب، به، آلو و زردآلو را حتما مصرف کنید. مصرف این میوه ها باید حدود 60 تا 90 دقیقه پس از صرف افطاری باشد.

4. نوشیدن شربت آبلیموی کم شیرین در وعده سحری یا در فاصله بین افطار تا سحر هم باعث پیشگیری از کم آبی بدن و سردرد ناشی از آن می شود.

5. اگر سردرد شما به دلیل کاهش مصرف کافئین در طول روزهای روزه داری اتفاق می افتد، بهتر است چند روز پیش از شروع ماه رمضان، مصرف قهوه و چای را در طول روز کاهش دهید و بدن را به نوشیدن چای کمرنگ یا چای سبز بدون کافئین عادت دهید.

6. اگر سردرد شما به دلیل ابتلا به کم خونی است باید درباره روزه گرفتن حتما با پزشک خود مشورت کنید.

7. اگر منعی برای روزه داری ندارید، بهتر است برای پیشگیری از سردرد ناشی از کم خونی همراه با وعده سحر و افطار، یک لیوان شربت شیره انگور رقیق شده با آب میل کنید. حواستان باشد گوشت قرمز باید در وعده سحری یا افطاری شما گنجانده شود.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

جملات تولدت مبارک پسرم (جملات زیبای تبریک تولد مادر به پسر)