فهرست سرفصل ها
طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی|قارچ سوخاری پنیری و ساده خانگی
در روزهای گرم تابستان و زمانی که به یک میان وعده و پیش غذای خوشمزه و سبک نیاز دارید می توانید این قارچ سوخاری را در خانه تهیه کرده و همراه با عزیزانتان نوش جان کنید. در مطلب امروز 2 روش برای تهیه “قارچ سوخاری ساده” و یک روش برای پخت “قارچ سوخاری پنیری” ارائه کرده ایم.
مواد لازم برای پخت قارچ سوخاری ساده
قارچ 500 گرم
آرد سوخاری یا پودر نان 300 گرم
سفیده تخم مرغ 2 عدد
روغن سرخ کردنی (برای سرخ کن) 1 لیتر
طرز تهیه قارچ سوخاری ساده
ابتدا قارچ ها را بشویید و با دستمال خشک کنید. سفیده تخم مرغ و آرد سوخاری را داخل کاسه های جداگانه بریزد. سفیده تخم مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست شود. قارچ ها را یکی یکی ابتدا به سفیده تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته می کنیم. روغن را در سرخ کن می ریزیم تا به دمای 170 درجه برسد.
قارچ ها را در توری سرخ کن می چینیم و توری را در داخل سرخ کن می گذاریم و سریع درب آن را می بندیم. وقتی قارچ ها رنگ طلایی گرفتن آنها را از سرخ کن در آورده و در بشقاب می ریزیم. این قارچ های سوخاری با سس کچاپ بسیار خوشمزه می شوند.
نکته مهم: اگر سرخ کن نداشتید روغن زیادی در یک ظرف گود بریزید و وقتی کاملا داغ شد قارچ ها را داخل روغن بیندازید به طوری که قارچ ها در روغن قوطه ور شوند. بعد از طلایی شدن از روغن خارج کنید.
نحوه پخت قارچ سوخاری ساده (روش دوم)
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری
قارچ نیم کیلوگرم آرد سوخاری یک و نیم پیمانه تخم مرغ یک عدد شیر یک قاشق غذاخوری نمک کمتر از نصف قاشق چایخوری روغن زیتون به مقدار لازمطرز تهیه قارچ سوخاری ساده
قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود. سپس در آرد سوخاری بغلتانید. تخم مرغ را همراه با شیر و نمک هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. قارچ های آغشته به آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ بیندازید تا کمی از مایع را به خود بگیرند. سپس درآورید و در روغن سرخ کنید.
مواد لازم برای درست کردن قارچ سوخاری پنیری
قارچ 300 گرم پنیر موزارلای کم چرب رنده شده 2 /1 پیمانه سیر رنده شده 2 حبه پودر آویشن 2 /1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر نان سوخاری 2 ق س رب گوجهفرنگی 2 ق س سبزی معطر خشک 1 ق چ نمک،فلفل و روغن به میزان لازمطرز تهیه قارچ سوخاری پنیری
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه کوچک رب گوجه را با 2 لیوان آب جوش خوب مخلوط کنید سپس آن را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا سیر،سبزی معطر خشک،نمک و کمی فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. بعد از 5-4 دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
قارچها را خوب بشویید سپس با یک چاقوی تیز ساقه آنها را جدا کنید. یک ظرف مناسب برای گذاشتن داخل فر انتخاب کنید و آن را کمی چرب کنید. اکنون قارچ ها را داخل ظرف طوری بچینید که قسمتی که ساقه به قارچ وصل میشود کف ظرف قرار گیرد.
حالا پودر سیر، پودر آویشن و سسی را که آماده کرده بودید روی قارچها بریزید و ظرف را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند.
اکنون ظرف را بیرون آورید، پنیر و پودر سوخاری را روی مواد ریخته و آن را دوباره در فر به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا پنیر کاملاً آب شود سپس آن را سرو کنید.
نکته : اگر می خواهید قارچ شما بیشتر حالت پنیری داشته باشد، علاوه بر پنیر موزارلا از پنیر پارمسان هم استفاده کنید.
منبع: بیتوته–یک نت