فهرست سرفصل ها
طرز تهیه فیش برگر|طرز تهیه همبرگر با فیله قزل آلا|برگر ماهی
مواد لازم برای تهیه فیش برگر برای 4 نفر
فیله قزل آلا 200 گرم سیب زمینی آبپز 200 گرم شیر 200 میلی لیتر پیازچه ساطوری چهار عدد سس مایونز یک قاشق چایخوری تخم مرغ کوچک یک عدد آرد ذرت یا آرد سفید چهار قاشق غذاخوری پودر نان خشک 25 گرم نمک و فلفل سفید به میزان لازم روغن مایع به میزان لازمطرز تهیه فیش برگر
ماهی و پیازچه را 5 تا 6 دقیقه در شیر بجوشانید، سپس ماهی را آبکش کرده و پیازچه را هم نگه دارید. ماهی را با چنگال خرد کنید، سپس سیبزمینی را پوره کنید، تخم مرغ را خیلی خوب بزنید و بعد پودر نان، سس مایونز و ماهی خردشده را هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر به این مواد نمک و فلفل بزنید.
مایه را به شکل چهار برگر در آورده و در آرد بغلتانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. روغن را داغ کرده و فیش برگرها را 10 دقیقه در آن سرخ کنید. روغن ماهی را با حوله کاغذی گرفته و با نان همبرگری سرو کنید.
روش دوم برای پخت فیش برگر
مواد لازم برای برگر ماهی قزل آلا
گوشت ماهی قزل آلا 500 گرم پیاز 2 عدد قارچ 5 عدد سفیده تخم مرغ 1 عدد جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری به مقدار لازم آبلیمو 1 قاشق چایخوری پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه برگر ماهی قزل آلا
گوشت “ماهی قزل آلا” را به همراه قارچ ها چرخ کنید. سپس داخل کاسه ای بریزید و پیازهای رنده شده آب گرفته ، جعفری خرد شده ، سفیده تخم مرغ ، آبلیمو ، پودر سیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس مقداری آرد سوخاری بریزید و مجدد مخلوط کنید تا مایه برگر آماده شود ( فقط تا اندازه ای آرد سوخاری اضافه کنید که بتوانید به برگر شکل دهید چون استفاده زیاد از آرد سوخاری برگر را خشک میکند ).
برگرها را به تکه های مساوی تقسیم کنید و داخل نایلون بگذارید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس برگرها را بر روی توری کباب کنید یا داخل ماهیتابه ای که چرب کرده اید سرخ کنید. برگرهای ماهی را به همراه نان و کاهو و سس تارتار سرو کنید.
نکته: میتوانید از انواع دیگر ماهی ها نیز برای تهیه این برگر استفاده کنید. دلیل استفاده از ماهی قزل آلا کم تیغ بودن و طعم عالی آن است.
منابع : مجله سیب سبز – bartarinha.ir-irancook.ir