فهرست سرفصل ها
خواص شربت هلو|طرز تهیه “شربت هلو” در خانه (بسیار راحت و خوشمزه)
خواص شربت هلو از نظر طب سنتی
جلوگیری از خشکی چشم تقویت استخوانها، دندان ها و سیستم عصبی از پیری زودرس پوست جلوگیری می کند موجب تقویت بینایی می شود شربت هلو نقش مؤثری در تقویت معده و بهبود زخم معده دارد پیشگیری از ابتلا به آب مروارید شربت هلو به درمان بی اشتهایی کودکان کمک فراوانی می کند موجب تقویت عضلات قلب می شود شربت هلو تأثیر چشمگیری در شادابی و جوانسازی پوست دارد مصرف شربت هلو موجب از بین رفتن عفونت های بدن می شود شربت هلو یبوست را از بین می برد و برای مبتلایان به بواسیر (هموروئید) بسیار توصیه می شود مصرف مرتب شربت هلو در برابر بیماریهای مختلف به ویژه سرطانهای سینه، ریه و روده پیشگیری می کند شربت هلو به علت داشتن آهن برای مبتلایان به کم خونی مناسب است شربت هلو خاصیت آنتی بیوتیکی بالایی دارد شربت هلو برای زنان باردار مفید است داشتن ویتامین های A ، C و E و خاصیت آنتیاکسیدانیمواد لازم برای تهیه شربت هلو (۲ لیتر و نیم شربت)
هلو ۲ کیلوگرم عسل یا شکر ۸۰۰ گرم تا یک کیلوگرم آب ۲ لیوان وانیل یک سوم قاشق چایخوری آب لیموترش تازه ۲ قاشق مرباخوریطرز تهیه شربت هلو در خانه
ابتدا هلوها را به خوبی بشویید و هسته آنها را هم جدا کنید؛ سپس آن ها را در مخلوط کن بریزید. عسل و آب را به مواد مخلوط شده اضافه کنید. شربت آماده شده را در یخچال بگذارید تا خنک شود یا آن را داخل لیوان بریزید و ۲ تکه یخ و چند قطره آب لیمو ترش تازه به آن اضافه و میل کنید، البته اگر روزه داران قصد داشته باشند این شربت را در وعده افطار میل کنند ، نباید به آن یخ اضافه کنند.
شربت هلو را میتوان همراه با شکر هم تهیه کرد البته ارزش غذایی “شربت هلو” با عسل بیشتر است؛ برای این منظور باید هلوها را پس از شستن و جدا کردن هسته آنها، خُرد کرده و آب را هم به آنها اضافه کنید. مخلوط هلو ها و آب را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد؛ در انتهای جوشیدن شکر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پس از خاموش کردن اجاق گاز، وانیل و آب لیمو ترش تازه را به سایر مواد بیفزایید سپس مواد را خوب هم بزنید تا شربت قوام بیاید. شربت هلوی خانگی شما حاضر است. یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین “شربت های خانگی” ، “شربت هلو” می باشد.
منبع : salamatnews.com