طرز تهیه شاورمای مرغ با سس ماست : کلید پختن مرغ آبدار بدون رطوبت در این دستورالعمل سالم، شعله بالا و گوشت تیره است. ماست در این ماریناد به مرغ، بافت نرم و رنگ زغالی جذابش را میدهد. ریختن ماست بیشتر در این سس به همراه سبزیجات و خیارهای ترد، طعم آن را تازه نگه میدارد.
آموزش آشپزی: طرز تهیه پیتای مرغ و سبزیجات ذغالی با سس مایونز سیر
مواد لازم برای تهیه شاورمای مرغ با سس ماست
زمان آماده سازی : ۳۵ دقیقه زمان پخت : ۱۱۰ دقیقه ۱۴۵ دقیقه مناسب برای ۶ نفر ۳۴۱ کالریآموزش آشپزی: دستور پخت فینگر فود رانگون
مراحل پخت
۱یک چهارم فنجان ماست، پیاز، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو، ۲ حبه سیر، گشنیز، زیره، فلفل شیرین، فلفل، سهچهارم قاشق چایخوری نمک و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کنید. مرغ را اضافه کرده و مخلوط ماست را به آن بمالید. روی ظرف را بپوشانید و ۱ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. ۲رکها را در طبقه وسط و سوم فر از بالا قرار دهید و فر را تا ۴۵۰ درجهی فارنهایت گرم کنید. یک سینی فر را با اسپری روغن بپوشانید. ۳مرغها را در یک لایه روی سینی فر بچینید. ماریناد باقیمانده را دور بریزید. مرغها را در طبقهی وسط فر کباب کنید، تا زمانی که دماسنجی که در ضخیمترین قسمت مرغ وارد میکنید، ۱۶۵ درجهی فارنهایت را نشان دهد (حدود ۲۰ دقیقه). سینی فر را در رک بالا قرار دهید و برویلر را روی درجهی بالا بگذارید. تا زمانی که مرغ کمی قهوهای شود، آن را بریان کنید (۳ تا ۵ دقیقه). مرغ را روی یک تخته برش تمیز قرار دهید و اجازه دهید ۳ دقیقه بماند. سپس به صورت نازک برش بزنید. ۴در این حین، نصف فنجان ماست باقیمانده، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو، ۱ حبه سیر، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، خیار و سبزیجات را در یک کاسهی متوسط باهم مخلوط کنید. مرغ را بین نصفه های نان لواش تقسیم کنید. آن را با سس ماست، کاهو و گوجه سرو کنید.آموزش آشپزی: طرز تهیه انچیلادای مرغ و رول کلم
منبع