طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا در منزل
باقلوا با خمیر یوفکا یا فیلو تهیه میشود و یکی از شیرینیهای بسیار خوشمزه است که اغلب همراه با چایی سرو میشود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا را به روشی ساده شرح دهیم. با ما همراه باشید.
ستاره | سرویس آشپزی - باقلوا یک شیرینی خوشمزه است که در اغلب کشورهای آسیایی از جمله ایران تهیه شده و طرفداران بسیاری نیز دارد. این شیرینی به سادگی تهیه میشود، اما درست کردن خمیر آن کار چندان سادهای نیست و حتی گاهی آنگونه که باید آماده نمیشود. اما خبر خوب این است که از خمیر یوفکا که به طور آماده در بازار به فروش میرسد، نیز میتوان استفاده کرد. خمیر یوفکا در دو شکل مثلثی و مستطیلی عرضه میشود، برای تهیه باقلوا با خمیر یوفکا از نوع مستطیلی آن باید استفاده کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه باقلوا با خمیر یوفکا
مواد اولیهای که برای تهیه باقلوا با استفاده از خمیر یوفکا به آن احتیاج دارید، در جدول زیر ذکر شده است.
مواد لازم | |
خمیر یوفکا مستطیلی | چند عدد |
گردو، پسته، پودر نارگیل | از هر کدام 200 گرم |
خاکه قند | 1 پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
چوب دارچین | 1 عدد |
هل سفید | 7 عدد |
گلاب و شیر عسل | از هر کدام 2 قاشق غذاخوری |
کره | 70 الی 80 گرم |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
تخم مرغ | 1 عدد |
چند نکته: به جای خاکه قند میتوانید از شکر آسیاب شده نیز استفاده کنید. هل و دارچین را دم کنید و عصاره آن را برای تهیه باقلوا بکار ببرید.
بیشتر بدانید: طرز تهیه خمیر یوفکا یا نان یوفکا خانگی
طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا
شکر را در یک پیمانه و نیم آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. در انتها مقدار اندکی گلاب به این شربت اضافه کنید.
گردو، پسته و پودر نارگیل را با یکدیگر مخلوط نمایید.
اکنون شیرعسل را نیز به آنها اضافه و مخلوط کنید.
سپس خاکه قند را نیز بیفزایید.
یک قاشق غذاخوری گلاب، یک قاشق مرباخوری از عصاره دم کرده هل و دارچین و مقدار اندکی زعفران را نیز به مواد اضافه کنید.
اکنون تمام مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.
سپس پودر نارگیل را نیز اضافه کنید و بهم بزنید. مواد داخل نان یوفکا باید حالت خمیری و چسبندگی داشته باشند.
زرده تخم مرغ، کره و اندکی زعفران را بایکدیگر کاملا مخلوط کنید تا یک دست شوند.
یک طرف خمیر یوفکا را به کره آغشته کنید.
حال مقداری از موادی که آماده کرده بودید را داخل خمیر بریزید و به آرامی رول کنید.
وقتی خمیر را رول کردید، روی آن را کمی از مخلوط کره، زرده تخم مرغ و زعفران بزنید تا رنگ بهتری پیدا کند.اکنون به حالت لقمهای برش بزنید. به همین ترتیب مابقی باقلواها را نیز آماده کنید. کف یک سینی فر را چرب کنید و سپس کاغذ روغنی نیز کف سینی قرار دهید.
چند نکته: