بازدید مونسان از بقعه شیخ کلخوران اردبیل

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ مرداد ۴, پنجشنبه ساعت ۱:۱۱۰ رأیبدون امتیاز

معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری از بقعه شیخ کلخوران (شیخ جبرئیل) در اردبیل بازدید کرد.

معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری از بقعه شیخ کلخوران (شیخ جبرئیل) در اردبیل بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، علی‌اصغر مونسان چهارشنبه ۳ مرداد در سفر به اردبیل به همراه استاندار اردبیل و تعدادی از مسئولان این استان و معاونان و مدیران سازمان میراث فرهنگس از بقعه شیخ کلخوران (شیخ جبرئیل) پدر شیخ صفی‌الدین اردبیلی بازدید به عمل آورد.
مونسان در این بازدید بر معرفی هرچه بهتر اماکن، بناها و آثار تاریخی کشور و استفاده از آن ها در رونق گردشگری تاکید کرد.
نادر فلاحی مدیرکل میراث‌فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری استان اردبیل در این بازدید ضمن تشریح این اثر تاریخی به مهم‌ترین اقدامات این اداره کل در خصوص بقعه شیخ کلخوران اشاره کرد و از سامان‌دهی بخشی از این بقعه خبر داد.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...