فهرست سرفصل ها
تارت خرما و زردآلو | طرز پخت تارت خرما و زردآلو | انواع تارت و دسر خانگی و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه تارت خرما و زردآلو
آرد ۲ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری نمک ۱/۸ قاشق چایخوری کره ۱۰۰ گرم شکر ۱/۲ پیمانه ماست (در صورت نیاز) ۱ قاشق سوپخوریمواد میانی برای تهیه تارت خرما و زردآلو
مارمالاد زردآلو ۲ قاشق سوپخوری خرما ۱۵ عدد شکر ۴ قاشق سوپخوری پودر بادام ۷۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد آرد ۳ قاشق سوپخوری پوست پرتقال رنده شده ۱/۲ قاشق چایخوری کره نرم شده ۵۰ گرمطرز تهیه تارت خانگی خرما و زردآلو
آرد را در یک کاسه الک کنید و به کاسه حاوی آرد شکر اضافه کنید. سپس وانیل و نمک را هم اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید. وسط آرد را گود کنید، تخم مرغ را در این گودی بشکنید، کره را هم حبه حبه ریز کنید و به تخم مرغ اضافه کرده و با نوک انگشت مایه آردی را با تخم مرغ و کره مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
سپس قالب تارت را آماده کرده و چرب کنید. در اینجا از قالبی با قطر ۲۳ سانتیمتر استفاده کرده ایم. خمیر را در قالب چرب شده پهن کنید. روی خمیر را بپوشانید و مواد داخل تارت را آماده کنید. تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید، شکر، پوست پرتقال، پودر بادام و کره نرم شده را به آن اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید. حالا سه قاشق سوپخوری آرد را اضافه کرده و باز با همزن مخلوط کنید.
مواد آماده شده را روی خمیر ریخته و با پشت قاشق صاف کنید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله خرماها را نصف کنید و هسته های آنها را جدا کنید. نیمه های خرما را روی تارت به شکل دلخواه بچینید. تارت را در فر به مدت ۳۵ دقیقه حرارت دهید. سپس تارت را از فر بیرون آورید و روی سطح تارت را با قلم موی آشپزخانه، مارمالاد گرم شده بمالید و بعد دوباره در فر بگذارید تا روی تارت طلایی شود.
مطلب مرتبط: طرز تهیه برگه زردآلو و تهیه قیسی در خانه
نکاتی برای تهیه تارت خرما و زردآلو
برای روی تارت به جای مارمالاد زردآلو، از عسل هم می توان استفاده کرد. برای گرم کردن مارمالاد یا عسل هم می توان آنها را در مایکروفر گرم کرد یا به روش حرارت غیرمستقیم مثل قرار دادن روی بخار کتری یا بن ماری کمی آنها را شل و نرم کرد.
اگر دیدید خمیر کمی خشک است به آن یک قاشق ماست اضافه کنید.
منبع : sarashpazpapion.com