طرز تهیه آبگوشت بادمجان


آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان کرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد

طرز تهیه آبگوشت بادمجان
شفا آنلاین>تغذیه>اگر به دنبال یک آبگوشت متفاوت و خوشمزه هستید این آبگوشت را امتحان کنید.

به گزارش شفا آنلاین،آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان کرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به آن بخشیده است.

مواد لازم آبگوشت بادمجان
نمک به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
نخود 150 گرم
رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
گوشت 0.5 کیلوگرم
بادمجان 3 عدد
فلفل به مقدار لازم
مواد لازم مناسب 3 نفر

طرز تهیه
زمان تهیه 15 دقیقه
زمان پخت 120 دقیقه
1. ابتدا مقداری از دنبه گوشت را روی حرارت ذوب میکنم و پس از آن پیاز را به ۴ قسمت تقسیم کرده و در روغن تفت میدهیم تا کمی طلایی شود.

2. پس از آن گوشت ، نخود ، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد .

3. مقداری آب روی مواد میریزیم طوری که روی غذا را پوشانده و چند بند انگشت بالاتر از سطح مواد قرار گیرد.

4. صبر میکنیم تا غذا جوش بیاید و چند قل که زد شعله را ملایم کرده و به غذا فرصت پخت میدهیم.

5. در ظرفی جدا بادمجانها را به صورت حلقه حلقه دراورده نمک زده و چند دقیقه صبر میکنیم تا تلخاب آن گرفته شود و سپس شسته و درون روغن سرخ میکنیم.

6. وقتی حدود یک ربع تا پایان پخت غذا باقی ماند بادمجانهای سرخ کرده و رب سرخ شده در روغن بادمجانها را به غذا اضافه میکنیم.

سایر نکات آبگوشت بادمجان
1. آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان کرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به غذا داده است.

2. نخود را از شب قبل خیس کنید و اب آن را 3 مرتبه عوض کنید.

3. اگر دنبه برای سرخ کردن مواد شما کافی نبود حتما از کمی روغن استفاده کنید.

4. میتوانید چند عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته شده و همچنین سیب زمینی به غذا اضافه کنید.

5. اضافه کردن زعفران در هر غذایی باعث خوشمزه تر شدن آن غذا خواهد شد.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس صبح بخیر زمستانی | 130 عکس نوشته صبح بخیر زمستانی