طرز تهیه آبگوشت بادمجان
منبع خبر /
تغذیه و سلامت /
08-05-1397
آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان کرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد
شفا آنلاین>تغذیه>اگر به دنبال یک آبگوشت متفاوت و خوشمزه هستید این آبگوشت را امتحان کنید.
به گزارش شفا آنلاین،آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان کرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به آن بخشیده است.
مواد لازم آبگوشت بادمجان
نمک به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
نخود 150 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
گوشت 0.5 کیلوگرم
بادمجان 3 عدد
فلفل به مقدار لازم
مواد لازم مناسب 3 نفر
طرز تهیه
زمان تهیه 15 دقیقه
زمان پخت 120 دقیقه
1. ابتدا مقداری از دنبه گوشت را روی حرارت ذوب میکنم و پس از آن پیاز را به ۴ قسمت تقسیم کرده و در روغن تفت میدهیم تا کمی طلایی شود.
2. پس از آن گوشت ، نخود ، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد .
3. مقداری آب روی مواد میریزیم طوری که روی غذا را پوشانده و چند بند انگشت بالاتر از سطح مواد قرار گیرد.
4. صبر میکنیم تا غذا جوش بیاید و چند قل که زد شعله را ملایم کرده و به غذا فرصت پخت میدهیم.
5. در ظرفی جدا بادمجانها را به صورت حلقه حلقه دراورده نمک زده و چند دقیقه صبر میکنیم تا تلخاب آن گرفته شود و سپس شسته و درون روغن سرخ میکنیم.
6. وقتی حدود یک ربع تا پایان پخت غذا باقی ماند بادمجانهای سرخ کرده و رب سرخ شده در روغن بادمجانها را به غذا اضافه میکنیم.
سایر نکات آبگوشت بادمجان
1. آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان کرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به غذا داده است.
2. نخود را از شب قبل خیس کنید و اب آن را 3 مرتبه عوض کنید.
3. اگر دنبه برای سرخ کردن مواد شما کافی نبود حتما از کمی روغن استفاده کنید.
4. میتوانید چند عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته شده و همچنین سیب زمینی به غذا اضافه کنید.
5. اضافه کردن زعفران در هر غذایی باعث خوشمزه تر شدن آن غذا خواهد شد.
به گزارش شفا آنلاین،آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان کرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به آن بخشیده است.
مواد لازم آبگوشت بادمجان
نمک به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
نخود 150 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
گوشت 0.5 کیلوگرم
بادمجان 3 عدد
فلفل به مقدار لازم
مواد لازم مناسب 3 نفر
طرز تهیه
زمان تهیه 15 دقیقه
زمان پخت 120 دقیقه
1. ابتدا مقداری از دنبه گوشت را روی حرارت ذوب میکنم و پس از آن پیاز را به ۴ قسمت تقسیم کرده و در روغن تفت میدهیم تا کمی طلایی شود.
2. پس از آن گوشت ، نخود ، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد .
3. مقداری آب روی مواد میریزیم طوری که روی غذا را پوشانده و چند بند انگشت بالاتر از سطح مواد قرار گیرد.
4. صبر میکنیم تا غذا جوش بیاید و چند قل که زد شعله را ملایم کرده و به غذا فرصت پخت میدهیم.
5. در ظرفی جدا بادمجانها را به صورت حلقه حلقه دراورده نمک زده و چند دقیقه صبر میکنیم تا تلخاب آن گرفته شود و سپس شسته و درون روغن سرخ میکنیم.
6. وقتی حدود یک ربع تا پایان پخت غذا باقی ماند بادمجانهای سرخ کرده و رب سرخ شده در روغن بادمجانها را به غذا اضافه میکنیم.
سایر نکات آبگوشت بادمجان
1. آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان کرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به غذا داده است.
2. نخود را از شب قبل خیس کنید و اب آن را 3 مرتبه عوض کنید.
3. اگر دنبه برای سرخ کردن مواد شما کافی نبود حتما از کمی روغن استفاده کنید.
4. میتوانید چند عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته شده و همچنین سیب زمینی به غذا اضافه کنید.
5. اضافه کردن زعفران در هر غذایی باعث خوشمزه تر شدن آن غذا خواهد شد.