باسلوق ژله ای | طرز تهیه بسیار آسان با دو روش مجزا
باسلوق ژله ای : باسلوق ژله ای یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و لذیذ ایرانی است. امروز با دو شیوه کاملا مجزا و ساده تهیه باسلوق ژله ای از انواع کیک و دسر و شیرینی ها در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید. کیک و شیرینی ، باسلوق ژله ای … نوشته باسلوق ژله ای | طرز تهیه بسیار آسان با دو روش مجزا اولین بار در پورتال جامع ایران بانو...
باسلوق ژله ای
باسلوق ژله ای یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و لذیذ ایرانی است. امروز با دو شیوه کاملا مجزا و ساده تهیه باسلوق ژله ای از انواع کیک و دسر و شیرینی ها در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.
کیک و شیرینی ، باسلوق ژله ای
طرز تهیه باسلوق ژله ای خانگی :
فرستنده : خانم حدیث نادری
مواد لازم:
ژله مورد نظر: یک بسته
شکر:………یک لیوان
نشاسته:….نصف لیوان
آب سرد :…یک و نیم لیوان
گلاب:……..نصف لیوان
ارد :………..مقداری برای غلطاندن
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته را با آب حل میکنیم سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم می زنیم تا سفت شود و بجوشد . سپس در ظرف مناسب یک کیسه فریزر یا سلفون می اندازیم. مواد اماده شده را در ظرف می ریزیم و در یخچال به مدت ۶ تا ۷ ساعت قرار می دهیم. سپس از یخچال در آورده با چاقو برشهای لوزی شکل می زنیم و درارد ویا به دلخواه در پودر نارگیل می غلطانیم و در ظرف می چینیم.
وقتی از دما افتاد تو قیف ریختم ماسوره شکوفه زدم.
مواد لازم برای باسلوق ژله ای
ژله موردنظر:یک بسته لیمو یا پرتقال
شکر:یک پیمانه
نشاسته:نصف پیمانه
آب سرد:یک دوم پیمانه
گلاب:یک دوم پیمانه
آرد نشاسته و پودرقند:به میزان لازم برای غلتاندن
طرز تهیه باسلوق ژله ای
ابتدا نشاسته را با آب حل کنید؛ سپس شکر و بقیه مواد را اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا سفت شود و بجوشد. در این مرحله داخل ظرف مناسب یک کیسه فریزر یا سلفون بیندازید، مواد آماده شده را در ظرف بریزید و در یخچال به مدت ۶ تا ۷ ساعت قرار دهید.
حالا ظرف را از یخچال درآورده با چاقو برش های دلخواه بزنید و در آرد نشاسته و پودرقند یا پودرنارگیل بغلتانید و در ظرف بچینید.
نکته
شما می توانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگ ها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید.
نکات تکمیلی در مورد باسلوق ژله ای
باسلوق ژله ای جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
باسلوق ژله ای را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد
طرز تهیه باسلوق ژله ای و ساده با دو روش مجزا
باسلوق یک شیرینی سنتی و مقوی است که در مدل های مختلفی تهیه می شود. نشاسته در همه روشها استفاده می شود. شما میتوانید به دلخواه وسط آن را گردو یا مغذیجات دیگر بگذارید. نشاسته و گردوی این شیرینی برای سلامتی بسیار مفید است. در این بخش طرز تهیه باسلوق ساده و ژله ای را برای شما آماده کرده ایم. شما میتوانید از این شیرینی خوشمزه برای پذیرایی از مهمان استفاده کنید. سعی کنید به جای استفاده از تنقلات مضر مغازه ها از شیرینی های اصیل خانگی استفاده کنید.
طرز تهیه باسلوق
این شیرینی بسیار کم هزینه است و شما بعد از دو سه بار تهیه آن، در این زمینه حرفه ای خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه باسلوی ژله ای
آب سرد : دو پیمانه
پودر ژله با طعم دلخواه : یک بسته
آب جوش : یک پیمانه
شکر : یک پیمانه
کره : ۱/۲ قاشق غذاخوری
گلاب : دو قاشق
نشاسته : ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل : به میزان لازم
روش درست کردن باسلوق ژله ای خوشمزه
در اولین مرحله برای تهیه باسلوق ژله ای شما باید نشاسته را در ظرف رفته و بعد دو پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید. حالا نشاسته را در آب سرد خوب حل کنید. در مرحله بعدی پودر ژله را به همراه یک لیوان آب جوش در ظرفی ریخته و آن را روی حرارت کتری بگذارید تا پودر ژله کاملا در آب حل شود.
وقتیکه پودر ژله خنک شد، آن را با نشاسته در قابلمه مناسب بریزید. حالا قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا حسابی با هم مخلوط شوند. زمانی که رنگ نشاسته براق شد باید کره و گلاب و شکر را به آن اضافه کنید. خیلی دقت کنید که همه مراحل باید سریع بوده و مدام مواد را هم بزنید. چون ممکنست مخلوط تان تک بگیرید.
پس از آنکه مواد باسلوق حسابی سفت شدند مواد را از روی حرارت بردارید. حالا در کف ظرف مناسبی مقداری پودر نارگیل پاشیده و بعد نصف مواد باسلوق را در ظرف بریزید. حالا روی باسلوق مقداری پودر نارگیل و یا مغز ریخته و بعد باقیمانده باسلوق را در ظرف بریزید. حالا آن را در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.
طرز تهیه باسلوق میوه ای خانگی
نکات طلایی در تهیه باسلوق ژله ای
۱. اگر ۳ قاشق پودر ژلاتین به مخلوط پودر ژله و آب جوش اضافه کنید، باسلوق تان شبیه باسلوق های مغازه در می آید.
۲. پودر ژله های تیره تر باسلوق شما را خوشمزه تر می کند.
۳. اگر می خواهید باسلوق رنگی تر شود می توانید به پودر ژله چند قطره خوراکی همرنگ با پودر ژله اضافه کنید.
۴. اگر دوست داشتید میتوانید مواد باسلوق را به جای دو مرحله چند مرحله روی هم بریزید و بینش را به انتخاب خودتان پر از پودر نارگیل یا انواع مغزیجات و گردو بکنید.
طرز تهیه باسلوق ساده
مواد لازم برای تهیه باسلوق ساده
آب سرد : دو پیمانه
نشاسته : دو پیمانه
گلاب : ۱/۲ پیمانه
شکر : یک و نیم پیمانه
پودر نارگیل : به مقدار لازم
مغز گردو : به مقدار لازم
کره : ۱۰۰ گرم
طرز تهیه باسلوق ساده در منزل
برای تهیه باسلوق ساده باید نشاسته را در ظرفی ریخته و دو پیمانه آب سرد به نشاسته اضافه کنید. حالا مواد را خوب هم بزنید تا نشاسته کامل در آب حل شود.
حالا این ترکیب را از صافی رد کنید تا روان شود. بعد نشاسته صاف شده را در قابلمه تفلونی ریخته و آن را روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه نشاسته مقداری خنک شد شکر را به نشاسته بیفزایید.
در مرحله بعدی این ترکیب را به صورت مرتب هم بزنید تا مخلوط تان گلوله گلوله نشود. اگر دیدید اینگونه شد با پشت قاشق گلوله ها را صاف کنید.
در این قسمت باید گلاب را به مخلوط تان اضافه کرده و مواد را آنقدر هم بزنید تا نشاسته به خوبی سفت شود.
وقتیکه نشاسته سفت شده باید کره را به مخلوط نشاسته افزوده و مجددا مواد را هم بزنید.
در پایان کار باید مخلوط تان شبیه خمیر شود و حالت چسبندگی نداشته باشد.
در مرحله بعدی مقداری از پودر نارگیل را روی سینی ریخته و خمیر باسلوق را روی پودر نارگیل به خوبی پهن کنید. حالا گردو ها را در یک طرف خمیر قرار دهید و خمیر را لوله و رول کنید. بعد دو طرف خمیر را از بالا و پایان رول بچسبانید که گردو ها معلوم نباشند. صبر کنید تا خنک شود.
بعد آن را در یخچال گذاشته و چند ساعت صبر کنید. حالا میتوانید باسلوق ها را به شکل دلخواه برش زده و میل کنید.
نکات طلایی در تهیه باسلوق ساده
۱. اگر به مخلوط نشاسته مقداری زعفران بزنید، باسلوق تان زعفرانی شده و بسیار خوشمزه می شود.
۲. اگر دوست داشتید میتوانید در کنار مغز گردو از خلال بادام و خلال پسته هم استفاده کنید.
۳. اگر دوست داشتید میتوانید به جای حل کردن نشاسته در آب سرد، آن را در آبمیوه سرد حل کنید.
یک روش دیگر برای تهیه باسلوق اینست که وقتی موادتان سفت شد کف سینی پودر نارگیل ریخته و مواد را داخل آن بریزید. بعد تا زمانیکه سفت نشده اند به اندازه یک گوله از مواد برداشته و اندازه گردوی درشتی آن را گردالی کنید. در نهایت یک مغز گردو هم در آن فرو کنید.
یک روش دیگر هم برای تهیه باسلوق شب یلدا آنست که لایه اول را حدود یک و نیم سانت از مواد ترکیب را رنگ خوراکی سبز بریزید. بعد روی آن نارگیل پاچیده و نیم سانت مواد باسلوق ساده را بریزید. مجددا روی آن پودر نارگیل ریخته و لایه آخر را ۴-۵ سانت مواد باسلوق ترکیب با رنگ قرمز بریزید. حالا میتوانید مواد را همینطور در یخچال گذاشته و بصورت مستطیل برش دهید. هم اینکه روی سینی یک کاغذ روغنی می گذاشتید بعد دو طرف کاغذ را بر می داشتید تا باسلق تان لوله ای شود.
امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت برفانک درباره طرز تهیه باسلوق ژله ای و ساده تقدیم تان کردیم بهره کافی را برده باشید.
طرز تهیه باسلوق ژله ای