آقای رجایی پیام تبریک رئیس جمهور فرانسه را نپذیرفت!
دکترمرندی:زمانی که آقای رجایی در سال ۱۳۶۰ به ریاست جمهوری رسید.
رئیس جمهور فرانسه به ایشان پیام تبریک صادر کرد، آقای رجایی پیام رئیس دولت فرانسه را نپذیرفت و گفت که من نمیتوانم پیام تبریک شما را بپذیرم.
شهید رجایی گفت که شما(فرانسه) از یک طرف قاتلین مردم ایران را مورد پذیرش قرار میدهید و از طرف دیگر به ما تبریک میگویید!
چند روز قبل از آن، مسعود رجوی و بنی صدر به فرانسه فرار کرده بودند.
آیت الله مهدوی کنی نقل می کند که امام به شهید رجایی گفتند که شما اشتباه کردید که این پیام را صادر کردید.
شهید رجایی گفت: «امام! من به شما اقتدا کردم» امام هم گفتند: «من جایگاه متفاوتی دارم. شما به عنوان رئیس دولت نباید پل های پشت سر خود را خراب کنید.» /۳۱ مرداد ۱۳۹۷خبرگزاری مهر
***
قسمتی ازجواب طولانی رجایی به فرانسوامیتران
شما آقای میتران در زمانی برای اینجانب پیام تبریک می فرستید و آرزوی موفقیت می کنید که سیاست دولت شما کشور فرانسه را به صورت مرکز ثقل و کانون امن و مطمئن عوامل ضد انقلاب اسلامی ایران در آورده است و من در شگفتم که چگونه ممکن است بین گفتار و عمل یک انسان تا این اندازه تناقض و تضاد وجود داشته باشد. شما در پیام خود برای اینجانب آرزوی موفقیت می کنید اما در همان حال به بهانه حمایت از آزادی به جنایتکارانی مثل بنی صدر و رجوی که دستهایشان به خون دهها هموطن بیگناه آغشته است پناه می دهید.
دکتر«سیدعلیرضا مرندی» وزیر بهداشت و درمان در دولتهای موسوی و هاشمی رفسنجانی، نماینده مردم تهران در دورههای هشتم و نهم ، هماکنون رئیس «فرهنگستان علوم پزشکی» و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی است.
***
دومین انتخابات ریاستجمهوری در دوم مرداد ۱۳۶۰ برگزار گردید.
آقای محمدعلی رجایی در۵مرداد ۱۳۶۰با۱۲ میلیون و ۷۷۰ هزاررأی پیروزانتخابات شدبا(۹۰٪)آرای- از مجموع ۱۴ میلیون و ۵۷۳ هزاررأی
دهم مرداد۱۳۶۰به تأیید شورای نگهبان رسید
۱۱ مرداد ۱۳۶۰ حکمریاستجمهوری رجایی توسط امام خمینی تنفیذ شد.
۱۲ مرداد ۱۳۶۰ مراسمتحلیف برگزارشد (رسماًرییسجمهور شد)
۲۸ روز
یکشنبه هشتم شهریور ماه ۱۳۶۰ جلسه شورای امنیتکشورباحضورنخست وزیر(محمدجوادباهنر) درساعت ۱۴:۴۵دقیقه، روز در ساختمان نخستوزیری تشکیل شد.
واما بابمبی که -محرم اسرارریاست جمهوری(مسعود کشمیری) دبیر و منشی جلسه گذاشته بود بشهادت رسید
حدود ۱۵ دقیقه پس از انفجار هیچ کس از سرنوشت رجایی و باهنر اطلاعی نداشت .جسدها به حدی سوخته بودند که قابل شناسایی نبودند. جسدهای این دو شهید از روی علایمی که روی دندان هایشان وجود داشت توسط اعضای خانواده شان شناسایی شدند.
گزارش
ترکیب جلسه شورای عالی امنیت ملی: رئیسجمهور، نخستوزیر، وزیر کشور، رئیس شهربانی، رئیس اطلاعات نخستوزیری (هنوز وزارت اطلاعات تشکیل نشده بود) و چندتایی از فرماندهان نظامی که آن روزها به خاطر شرایط جنگی، تعدادشان از مواقع معمول بیشتر هم بود.
در ورودی پشت سر باهنر بود و کنار در هم میزی که رویش فلاسک چایی و وسایل پذیرایی بود. بعد از باهنر، صندلی وزیر کشور آقای مهدوی کنی بود که هنوز نرسیده بود.
کنارش سرتیپ هوشنگ وحید دستجردی نشسته بود و بعد بقیه فرماندهها. خسرو تهرانی، مسوول اطلاعات نخستوزیری دقیقا روبهروی رجایی در آن سر میز نشسته بود. سمت راست رجایی هم (مسعود کشمیری)منشی جلسه نشسته بود.
آخرین پذیرایی کشمیری ازرجایی
کشمیری بعد از قرآن خواندن رجایی بلند شد و رفت برای رجایی چایی ریخت. هنگامیکه وحیددستجردی داشت گزارش حوزه شهربانی را میداد،کشمیری آمد وبا باهنر شوخی کرد. بعد رفت و در گوش تهرانی چیزی گفت و از اتاق رفت بیرون. وآن رفتنی بود که هرگزبازگشتی نداشت.
«جلسه علنی داشتیم و لایحه بازسازی مطرح بود. ساعت سه بعدازظهر- هنگامی که عازم رفتن به جلسه علنی بودم، صدای انفجاری شنیدم. معلوم شد در نخستوزیری بوده. دود و آتش بلند شد.
از پنجره دفترم نگاه کردم. گفتند اتاق جلسات دولت است. فوراً خبر رسید که جلسه شورای امنیت بوده وآقایان رجایی و باهنر هم حضور داشتهاند. یک ربع بعد، بهزاد نبوی آمد که خودش در نخستوزیری بوده؛ سخت ناراحت و شوکه بود.
***
امام خمینی دردیدارباخانواده های شهدای حادثه ۷ تیر۱۳۶۰ (شهیدبهشتی و۷۲تن) در مورد انتخابات پیش رو تأکید کردند که « ما یک سیلی خوردیم . از اشتباه ، ما همه این نابسامانی ها را که الان داریم برای این که اشتباه کردیم ، نباید اشتباه تکرار بشود؛ دنبال این باشید که یک نفر صددرصد مکتبی ، اسلامی ،در خط اسلام ، برای ریاست جمهوری انتخاب کنید.»
ابوالحسن بنی صدر که در روز ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ ازهمراهان امام خمینی «پروازانقلاب« بود درهفتم مرداد ۱۳۶۰ با یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۰۷ به خلبانی سرهنگ معزی-خلبان ویژه شاه- همراه مسعودرجوی به فرانسه فرارکردند.
مدیریت سایت-پیراسته فر:اخبارازمنابع موثق،مختلف جمع آوری شده است،البته به بهانه حرف عجیب آقای دکترمرندی وپیام عجیب تر شهیدرجایی به میتران«عدم پذیرش تبریک رئیس جمهورفرانسه»! که بایداین را آن شهیدبزرگوارمتوجه می شدند که همان فرانسه ۳سال پیش میزبان امام خمینی بودند.
میتران ازآبان ۱۳۶۰ الی خرداد ۱۳۷۵(۱۹۸۱ تا ۱۹۹۵ میلادی)۱۴ سال رئیس جمهور فرانسه بود ودر۱۹۹۶ در سن ۷۹ سالگی درگذشت.وی بعداز«والری ژیسکار دستن » بیست ویکمین رئیس جمهورفرانسه بود