آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی تابستانی


همشهری آنلاین – شهره فرجی: این سالاد خوشمزه را با سبزی‌های خوش طعم تابستانی تهیه کرده و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.

آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی تابستانی

آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی تابستانی
زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
این سالاد خوشمزه را با سبزی‌های خوش طعم تابستانی تهیه کرده و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.
مواد لازم برای 6 نفر:

سیب زمینی کوچک:حدود یک کیلوگرم، به دو نیم تقسیم شود

نمک: یک قاشق غذاخوری

بلال خام:‌دو عدد

خردل: یک قاشق غذاخوری

سرکه: سه قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز:‌یک عدد

سس مایونز:‌یک پیمانه

پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری

نمک:‌ یک و نیم قاشق چای‌خوری

فلفل: یک قاشق چای‌خوری

کرفس:‌نصف پیمانه، خرد شود

پیاز قرمز: یک چهارم پیمانه، خرد شود

پیاز سفید: یک سوم پیمانه، خرد شود

شوید خرد شده تازه: دو قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده تازه: دو قاشق غذاخوری

روش تهیه:

سیب زمینی‌ها را درون قابلمه بزرگی ریخته و تا حدود 5 سانتی‌متر بالاتر از سیب‌زمینی‌ها آب بریزید. درب آن را ببندید و بگذارید روی حرارت زیاد بجوشد.

وقتی که جوش آمد درب آن را بلند کرده و نمک و ذرت را در قابلمه ریخته و شعله را روی متوسط قرار دهید. به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید آرام بجوشند تا سیب زمینی‌ها و ذرت‌ها نرم شوند. سپس آن‌ها را درون آبکش بریزید.

سیب زمینی‌ها را درون کاسه بزرگی ریخته و 2 قاشق غذاخوری سرکه و خردل را با هم ترکیب کرده و به مخلوط سیب‌زمینی‌هایی که هنوز گرم هستند اضافه کنید. خوب آن‌ها را با هم مخلوط کرده سپس آن‌ها را برای مدت 30 دقیقه یا تا یکساعت درون یخچال قرار دهید.

چوب و تخم‌های فلفل قرمز را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

دانه‌های ذرت را از بلال درسته با چاقو جدا کنید.

درون قابلمه‌ای متوسط مایونز، مابقی سرکه، پاپریکا، نمک و فلفل را خوب با هم ترکیب کرده تا نرم شوند.

فلفل دلمه‌ای،‌ذرت کرفس، پیاز قرمز و سفید و شوید را به کاسه حاوی سیب زمینی‌ها اضافه کنید. سس را روی آن‌ها بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

پیازچه‌های خرد شده را برای تزیین روی سالاد سیب زمینی بریزید.

لذت ببرید.

tasty.co


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس های عروسی زن ایرانی با عشقی همسن پسرش ! / شوگرمامی پسر جذاب را تور کرد !