آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی تابستانی
همشهری آنلاین – شهره فرجی: این سالاد خوشمزه را با سبزیهای خوش طعم تابستانی تهیه کرده و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.
آشنایی با روش تهیه سالاد سیب زمینی تابستانی
این سالاد خوشمزه را با سبزیهای خوش طعم تابستانی تهیه کرده و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.
سیب زمینی کوچک:حدود یک کیلوگرم، به دو نیم تقسیم شود
نمک: یک قاشق غذاخوری
بلال خام:دو عدد
خردل: یک قاشق غذاخوری
سرکه: سه قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای قرمز:یک عدد
سس مایونز:یک پیمانه
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل: یک قاشق چایخوری
کرفس:نصف پیمانه، خرد شود
پیاز قرمز: یک چهارم پیمانه، خرد شود
پیاز سفید: یک سوم پیمانه، خرد شود
شوید خرد شده تازه: دو قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده تازه: دو قاشق غذاخوری
روش تهیه:سیب زمینیها را درون قابلمه بزرگی ریخته و تا حدود 5 سانتیمتر بالاتر از سیبزمینیها آب بریزید. درب آن را ببندید و بگذارید روی حرارت زیاد بجوشد.
وقتی که جوش آمد درب آن را بلند کرده و نمک و ذرت را در قابلمه ریخته و شعله را روی متوسط قرار دهید. به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید آرام بجوشند تا سیب زمینیها و ذرتها نرم شوند. سپس آنها را درون آبکش بریزید.
سیب زمینیها را درون کاسه بزرگی ریخته و 2 قاشق غذاخوری سرکه و خردل را با هم ترکیب کرده و به مخلوط سیبزمینیهایی که هنوز گرم هستند اضافه کنید. خوب آنها را با هم مخلوط کرده سپس آنها را برای مدت 30 دقیقه یا تا یکساعت درون یخچال قرار دهید.
چوب و تخمهای فلفل قرمز را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
دانههای ذرت را از بلال درسته با چاقو جدا کنید.
درون قابلمهای متوسط مایونز، مابقی سرکه، پاپریکا، نمک و فلفل را خوب با هم ترکیب کرده تا نرم شوند.
فلفل دلمهای،ذرت کرفس، پیاز قرمز و سفید و شوید را به کاسه حاوی سیب زمینیها اضافه کنید. سس را روی آنها بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
پیازچههای خرد شده را برای تزیین روی سالاد سیب زمینی بریزید.
لذت ببرید.
tasty.co