تهیه انواع سالاد برای مهمانی ها و مجالس باعث میشود سفره زیباتری داشته باشیم و میهمانان نیز انتخابهای متنوعتری داشته باشند. در ادامه طرز تهیه پنج سالاد ساده و خوشمزه برای میهمانیها را معرفی خواهیم کرد. با ما همراه شوید.
سالادها یکی از ارکان اصلی سفرههای ما ایرانیها هستند که در انواع بسیاری متنوعی تهیه میشوند. تنوع بالای سالادها باعث شده که تقریبا همه ما این پیش غذای لذیذ را دوست داشته باشیم. از طرفی سالادهایی که در سفره غذایی ما گذاشته میشوند، با توجه به سنگین بودن غذاهای سنتی ایرانی، نباید کالری زیادی داشته باشند. شما میتوانید با توجه به سلیقه خود یا شرایط مهمانی و غذای اصلی که پختهاید، یکی از انواع سالادی که در ادامه معرفی کردهایم را برای سرو انتخاب کنید.
طرز تهیه سالاد سبزیجات
به منظور درست کردن سالاد سبزیجات برای شش الی هشت نفر، به حدود ۲۰ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت.
مواد لازم | |
مغز کاهو | ۲ عدد |
هویج | ۵۰۰ گرم |
کلم برگ سفید | ۵۰۰ گرم |
کلم برگ قرمز | ۵۰۰ گرم |
روغن زیتون | یک پیمانه |
سرکه | نصف پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
سالاد سبزیجات یکی از محبوبترین انواع سالاد برای مهمانیها است که بسیار سبک بوده و رنگهای متنوع آن باعث زیباتر شدن سفره میشود.
طرز تهیه سالاد سیب زمینی با ماست
برای درست کردن سالاد سیب زمینی با ماست برای شش نفر، به حدود یک ساعت و نیم دقیقه زمان و مواد اولیهای که در ادامه مشاهده میکنید، نیاز خواهید داشت.
مواد لازم | |
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
لبوی پخته شده | یک عدد |
نخودفرنگی | یک پیمانه |
شوید خرد شده | ۳ ال ۴ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | نصف پیمانه |
ماست چکیده | یک پیمانه |
خیارشور | ۱۵۰ گرم |
سرکه یا آبلیمو | ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
نکته: میتوانید از کنسرو نخودفرنگی استفاده کنید. در غیر این صورت باید نخودفرنگی را بپزید. برای اینکار نخودفرنگی را در یک قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا سطح نخودفرنگیها را بپوشاند، سپس آن را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا کاملا بپزند و آب آن تبخیر شود.
روش تهیه:
سالاد سیب زمینی با ماست آماده است و میتوانید آن را سرو کنید. این سالاد را به عنوان میان وعده نیز میتوانید سرو کنید.
طرز تهیه سالاد کرفس
برای درست کردن سالاد کرفس برای شش نفر، به حدود یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیهای زیر احتیاج دارید.
مواد لازم | |
کرفس مغزدار | ۲ الی ۳ عدد |
ژامبون | ۲۵۰ گرم |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
سس مایونز | ۳ الی ۴ قاشق سوپخوری |
روغن زیتون | نصف پیمانه |
سرکه یا آبلیمو | ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
نکته: در صورت تمایل میتوانید قارچ را از دستور تهیه این سالاد حذف کنید.
درست کردن سالاد کرفس:
طرز تهیه سالاد میگو
برای درست کردن سالاد میگو برای شش تا هشت نفر، به حدود یک ساعت زمان و مواد اولیهای زیر نیاز خواهید داشت.
مواد لازم | |
میگو | ۲۵۰ گرم |
مغز کاهو | ۲ الی ۳ عدد |
تخم مرغ | ۲ الی ۳ عدد |
خامه | ۱۵۰ گرم |
آب لیمو یا سرکه | ۴ الی ۵ قاشق سوپخوری |
روغن زیتون | نصف پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
سالاد مرغ با سس ماست
به منظور تهیه این سالاد برای شش تا هشت نفر، به حدود یک الی یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیهای که در جدول زیر ذکر شده است، احتیاج دارید.
مواد لازم | |
مرغ پخته شده | ۲ لیوان |
ذرت | نصف لیوان |
نخودفرنگی | نصف لیوان |
کاهو | ۱۵۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سس مایونز | یک لیوان |
آبلیو | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
نکته: در صورتی که از ذرت و نخودفرنگی کنسروی استفاده نمیکنید، ابتدا باید آن را کاملا بپزید و سپس به سالاد اضافه کنید. توجه داشته باشید که این ماده غذایی را جداگانه بپزید، زیرا مدت طبخ آنها متفاوت است. مرغ را پس از پختن باید ریز خرد کنید.
طرز تهیه:
سالاد را در ظرف مناسبی بکشید و سرو کنید. میتوانید سالاد را با برشهای حلقهای زیتون سیاه و سبز تزیین نمایید.