طرز تهیه سالاد نیسواز
سالاد نیسواز یک سالاد معروف فرانسوی است متشکل از گوجه فرنگی، ماهی تن، تخم مرغ آبپز، زیتون به همراه یک سس وینگرت که در بشقاب یا کاسه با و یا بدون کاهو سرو میشه.
مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد نیسواز:
تخم مرغ: ۴ عدد کاهو (درشت خردشده): ۱ بوته سیب زمینی (پخته و مکعبی خردشده): ۴۰۰ گرم گوجه گیلاسی (دونیم شده): ۲۰۰ گرم خیار (بدون پوست حلقه شده): ۱۷۰ گرم کنسرو ماهی تن: ۲ عدد زیتون سیاه (بدون هسته): ۲۰ عدد
مواد مورد نیاز برای سس:
سیر (رنده شده): ۱ حبه
تخم مرغ: ۴ عدد کاهو (درشت خردشده): ۱ بوته سیب زمینی (پخته و مکعبی خردشده): ۴۰۰ گرم گوجه گیلاسی (دونیم شده): ۲۰۰ گرم خیار (بدون پوست حلقه شده): ۱۷۰ گرم کنسرو ماهی تن: ۲ عدد زیتون سیاه (بدون هسته): ۲۰ عدد
مواد مورد نیاز برای سس:
سیر (رنده شده): ۱ حبه
خردل: ۱٫۵ ق. س.
آب لیمو ترش: ۱ ق. س.
ریحان (خردشده): ۲ ق. س.
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: ۲ ق. س.
روش تهیه:
۱٫ تخم مرغ را آب پز کنید. بعد آن را بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا حلقه سیاه دور زرده تشکیل نشود.
۲٫ ۴ عدد ظرف مشابه انتخاب کرده و کاهو را به طور مساوی در هر ظرف تقسیم کنید.
۳٫ سیب زمینی را روی کاهو بریزید.
۴٫ گوجه گیلاسی و خیار را نیز روی آن ریخته و خیلی آهسته مخلوط کنید.
۵٫ تخم مرغ را ۴ قاچ کرده و برای هر ظرف ۱ عدد تخم مرغ بگذارید.
۶٫ برای تهیه سس؛ سیر، خردل، آب لیمو ترش، ریحان، نمک و فلفل را داخل کاسهای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را داخل آن ریخته و مخلوط کنید.
۷٫ ماهی تن (از قبل آن را داخل قابلمهای حاوی مقداری آب جوشانده، بعد کنار گذاشته تا سرد شود) را به ۴ قسمت تقسیم کنید و روی سالاد بگذارید.
۸٫ بعد به ترتیب زیتون سیاه و سس را روی آن بریزید.
منبع: سرآشپز
روش تهیه:
۱٫ تخم مرغ را آب پز کنید. بعد آن را بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا حلقه سیاه دور زرده تشکیل نشود.
۲٫ ۴ عدد ظرف مشابه انتخاب کرده و کاهو را به طور مساوی در هر ظرف تقسیم کنید.
۳٫ سیب زمینی را روی کاهو بریزید.
۴٫ گوجه گیلاسی و خیار را نیز روی آن ریخته و خیلی آهسته مخلوط کنید.
۵٫ تخم مرغ را ۴ قاچ کرده و برای هر ظرف ۱ عدد تخم مرغ بگذارید.
۶٫ برای تهیه سس؛ سیر، خردل، آب لیمو ترش، ریحان، نمک و فلفل را داخل کاسهای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را داخل آن ریخته و مخلوط کنید.
۷٫ ماهی تن (از قبل آن را داخل قابلمهای حاوی مقداری آب جوشانده، بعد کنار گذاشته تا سرد شود) را به ۴ قسمت تقسیم کنید و روی سالاد بگذارید.
۸٫ بعد به ترتیب زیتون سیاه و سس را روی آن بریزید.
منبع: سرآشپز