شگفت انگیزترین کیک برای سال نو / دستور پخت کیک شکلاتی نوروزی بدون فر!
طرز تهیه کیک سال نو
آماده سازی خمیر برای کرپ: 180 گرم آرد. 35 گرم کاکائو شیرین نشده. مقدار اندکی نمک. شکر 10 گرم. 3 عدد تخم مرغ. شیر گرم 260 گرم. 160 گرم آب جوش. برای جلوگیری از ایجاد توده از صافی عبور دهید. 60 گرم عسل مایع. روغن نباتی 25 گرم. روی آن را بپوشانید و خمیر را به مدت 20 دقیقه استراحت دهید. ماهیتابه را با روغن نباتی چرب کنید. دو طرف را روی حرارت متوسط بپزید. طرز تهیه خامه: 250 گرم پنیر خامه ای. پودر قند 45 گرم. 150 گرم ماست یونانی غلیظ. خامه 250 گرم 33 درصد. پودر قند 45 گرم. 20 گرم عسل مایع. مثل من سه تا پنکیک را یکی یکی می پیچیم. حالا هر پنکیک را به این صورت می زنیم. به مدت 3 تا 4 ساعت یا ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید تا کیک خوب خیس بخورد. قبل از سرو، پودر قند بپاشید. کیک عالی شد و خیلی خوشمزه بود. تهیه پایه کیک: ۲ عدد تخم مرغ. مقدار اندکی نمک. شکر 70 گرم. 1 قاشق غذاخوری عسل. 20 گرم کره. شیر 30 میلی لیتر. 65 گرم آرد پخت. 10 گرم کاکائو شیرین نشده. شکل 22 سانتی متر در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید.