دستور پیتزا آفریکانو


دستور پیتزا آفریکانو پیتزا آفریکانو یا پیتزا کوردن بلو توی خیلی از پیتزا فروشی ها به نام پیتزا آفریکانو سرو میشه، خیلی خوشمزه و لذیذه. این طرز تهیه پیتزا آفریکانو برای 2 تا پیتزاس. مواد لازم جهت پیتزا آفریکانو : خمیر پیتزا                                          2 عدد سینه مرغ فیله شده                            1...

دستور پیتزا آفریکانو

پیتزا آفریکانو یا پیتزا کوردن بلو توی خیلی از پیتزا فروشی ها به نام پیتزا آفریکانو سرو میشه، خیلی خوشمزه و لذیذه. این طرز تهیه پیتزا آفریکانو برای ۲ تا پیتزاس.

مواد لازم جهت پیتزا آفریکانو :

خمیر پیتزا ۲ عدد سینه مرغ فیله شده ۱ عدد ژامبون مرغ ۳۰۰ گرم قارچ اسلایس شده ۱ پیمانه فلفل دلمه ای یک سوم پیمانه پنیر پارمسان یک سوم پیمانه پنیر گودا ورقه ای یا موزارلا رنده شده به مقدار لازم سس سیر و کچاب به مقدار لازم

دستور پیتزا آفریکانو

دستور پیتزا آفریکانو :

فر رو با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

فیله ها رو با نمک، ادویه و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط می‌کنیم.

فیله ها رو توی یخچال می‌ذاریم.

فیله ها رو سرخ یا گریل می‌کنیم.

روی خمیر رو سس سیر و کچاپ می‌ریزیم و همه جای خمیر پخش می‌کنیم.

روی سس پودر پنیر پارمسان می‌ریزیم.

ژامبونی رو که درشت خرد کردیم روی همه جای خمیر به صورت یکنواخت پخش می‌کنیم.

فیله های مرغ رو به قطعات کوچیکتری تقسیم می‌کنیم و روی ژامبون ها می‌چینیم.

پنیر موزارلا رنده شده یا دو ورق پنیر ورقه ای رو لا به لای پنیر و ژامبون می‌ریزیم.

قارچ های اسلایس شده رو روی پیتزا می‌چینیم.

فلفل دلمه ای که نگینی خرد کردیم رو روی قارچ ها می‌ریزیم.

روی پیتزا رو با پنیر کاملاً می‌پوشونیم.

یه کم آویشن و پاپریکا روی پنیر ها می پاشیم.

پیتزا رو تو فر یه ربع می‌ذاریم بپزه.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه آبگوشت بامیه ، مقوی و سالم