طرز پخت حلیم عدس خراسانی غذای سنتی و محلی


طرز پخت حلیم عدس خراسانی غذای سنتی و محلی

حلیم عدس خراسانی خراسان یکی از بهترین غذاهای سنتی و خوشمزه مربوط به استان خراسان و شهر خراسان می باشد.

اتاق خبر 24:

حلیم عدس خراسانی غذای محلی و سنتی خراسان است که به دلیل داشتن عدس و گوشت و سبزیجات یک غذای بسیار مفید و مغذی می باشد.

مواد لازم :
ارزن بدون پوست - 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده - 150 گرم
عدس پخته شده - نصف پیمانه
سیر - 5-3 حبه
پیازداغ - 2 قاشق سوپ خوری
جعفری ساطوری - نصف پیمانه
کشک - یک پیمانه
نعناع - 3 قاشق سوپ خوری
زعفران آب شده - 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل - به میزان لازم
طرز پخت حلیم عدس خراسانی غذای سنتی و محلی
طرز تهیه :
در یک قابلمه پیازداغ را به همراه گوشت کمی سرخ می کنیم، سپس نمک، زردچوبه و جعفری را به آن اضافه می کنیم.
بعد از کمی تفت دادن مقداری آب اضافه می کنیم تا مواد همراه آب کمی پخته شود و به جوش بیاید.
سپس ارزن پوست گرفته را اضافه می کنیم تا با مواد کاملا مخلوط شود.
عدس پخته شده را اضافه می کنیم و چند بار هم می زنیم.
قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا کمی خنک شود. سپس کشک را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا کشک نبرد. بعد دم کش را روی قابلمه می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا جا بیفتد.
در صورت سفت شدن می توان مقداری آب اضافه کرد. (غلظت غذا باید مانند شیربرنج باشد)
روی آن را با مقداری زعفران، جعفری، کشک و پیازداغ تزئین کنید.
نکات تکمیلی :
حلیم عدس خراسانی جزو غذای محلی - خراسان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
حلیم عدس خراسانی را می توانید در وعده صبحانه - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم / احسان و سولماز زوج عاشق برنامه ماه عسل جدا شدند ! / عاشق ترین زوج ایرانی هم جدا...