به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین صادقی در جمع مدیریت و کارکنان ادارهکل استاندارد کرمانشاه اظهار داشت: تکلیف دستگاه قضایی این است که تهدیدات مربوط به سلامت، امنیت و بهداشت مردم را شناسایی کرده و از بین ببرد و اگر نشد با آن مبارزه کیفری کند.
وی افزود: این هدفی است که در ساختار سازمانی مجموعه استاندارد هم تعریف شده است، بنابراین هر چه قدر تعامل میان دستگاه قضایی و اداره استاندارد نزدیکتر باشد تحقق این اهداف راحت تر است و می توان در سایه این تعامل سلامت و ایمنی مطلوب تری را به شهروندان ارائه کرد.
دادستان دادسرای عمومی و انقلاب مرکز کرمانشاه بیان داشت: مبتنی بر رویکرد استاندارد، هدف مجموعه از کنترل کیفیت و استانداردسازی این است که سلامت مردم آسیب نبیند که مشترکا مطالبهگری دستگاه قضایی نیز در تحقق همین مطلب است، بنابراین همراهی و هماهنگی دو مجموعه جهت رسیدن به این هدف ضروری به نظر میرسد.
صادقی خاطرنشان کرد: اولویتهای مدنظر اداره استاندارد برای دستگاه قضایی نیز حائز اهمیت است؛ ایمنی محصولات، سودجویی دست اندرکاران عرصه بازار، تخفیف دادن در استانداردها، ارزانسازی کردن و صرفهجویی کردن غیراستاندارد تهدیداتی هستند که سلامت و حتی جان مردم را به خطر میاندازند، موضوعاتی است که دستگاه قضا به جد پیگیر آنهاست.
مدعیالعموم کرمانشاه گفت: اداره استاندارد جهت برخورد با خاطیان از ابزارهای خوبی برخوردار است که ضمانت اجرایی دارد، اما چنانچه در رابطه با موضوعی احساس شد که این ابزارها یا ضمانت اجرایی آن برای پیشگیری از آسیب، کنترل و یا مقابله جوابگو نیست دستگاه قضایی این آمادگی را دارد از باب تکلیف در کنار اداره استاندارد بوده و در صورت لزوم اعمال هشدار و تذکر کند.
وی با اشاره به ضرورت توجه به استاندارد محصولات تولیدی در کرمانشاه اذعان کرد: به نظر م رسد که باید بر روی برندهای غذایی تولید کرمانشاه بیشتر توجه شود که اعتبار و جایگاه این برندها حفظ و دست زیادهخواهان و سودجویان را قطع کرد.
صادقی همچنین بر لزوم ورود جدی تر استاندارد به بحث استانداردسازی بوفه مدارس تاکید کرد و گفت: انتظار میرود با نظارت از اقلامی که در بوفه مدارس عرضه میشود سلامت کودکان و دانش آموزان را بیمه کنید هر چند خود آموزش و پرورش و وزارت بهداشت در این رابطه اهتمام دارند، اما تعدد بازوهای نظارتی البته با رعایت سیکل زمانی معقول میتواند اهمیت موضوع را بازگو کرده و در استانداردسازی بوفهها موثر باشد.
وی بر اهمیت به روز کردن درجه کیفیت استاندارد تاکید و تصریح کرد: اگر درجه حساسیت را یکسان ببینیم ما را دچار رکود میکند بنابراین اگر قرار باشد با مدل های جهانی همگام باشیم استانداردهای ما در سال ۹۷ باید با استانداردهای سال گذشته متفاوت باشد، چون ذائقه و سلیقه مردم تغییر میکند.
در این نشست همچنین بر ضرورت آموزش ضابطین عام و خاص در حوزه نظارت و کنترل کیفیت تاکید شد و مقرر شد در مقاطع مشخصی از سال آموزش های این گروه مطابق با استاندارد به روز شود.