سوپ بروکلی پنیری؛ پیش غذایی ساده و مجلسی
از فواید کلم بروکلی میتوان به ضد سرطان بودن و افزایش رشد مو و مراقبت از چشم اشاره کرد، در این مطلب میخواهیم دستور تهیه سوپ کلم بروکلی با پنیر رو بهتون یاد بدیم. با ما همراه باشید.مواد لازم 4 پیمانه بروکلی خردشده 1 پیمانه پیازچه خرد شده 3 پیمانه آب مرغ 1 پیمانه شیر 2 پیمانه پنیر چدار 1 پیمانه ماست پرچرب 1 عدد سینه مرغ پخته شده 1/4 پیمانه پنیر...
از فواید کلم بروکلی میتوان به ضد سرطان بودن و افزایش رشد مو و مراقبت از چشم اشاره کرد، در این مطلب میخواهیم دستور تهیه سوپ کلم بروکلی با پنیر رو بهتون یاد بدیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
۴ پیمانه بروکلی خردشده
۱ پیمانه پیازچه خرد شده
۳ پیمانه آب مرغ
۱ پیمانه شیر
۲ پیمانه پنیر چدار
۱ پیمانه ماست پرچرب
۱ عدد سینه مرغ پخته شده
۱/۴ پیمانه پنیر بلوچیز برای تزئین
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
۲ حبه سیر له شده
سوپ بروکلی پنیری
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، سیرها را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه طلایی شدند، تکههای پیازچه و بروکلی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از ۵-۴ دقیقه آب مرغ را بریزید. صبر کنید تا مواد بجوشند، سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا سبزیجات نرم شوند
۲. سینه مرغ پخته را ریش ریش کنید، سپس همراه با شیر به مواد اضافه کنید. سوپ را به آرامی هم بزنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا جا بیفتد. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید
۳. بعد از زمان ذکرشده سوپ را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود، سپس نیمی از آن را داخل مخلوط کن بریزید تا نرم و پورهای شکل شود. سوپ پوره شده را به قابلمه برگردانید و دوباره آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. در این مرحله پنیر چدار و ماست را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
۴. وقتی سوپ جا افتاد، آن را داخل ظرفهای مورد نظرتان بریزید. ظرفها را با پنیر بلوچیز تزئین و سرو کنید.
سایر نکات
برای مزه دار کردن این سوپ میتوانید به میزان دلخواه آبلیمو اضافه کنید
مواد لازم
۴ پیمانه بروکلی خردشده
۱ پیمانه پیازچه خرد شده
۳ پیمانه آب مرغ
۱ پیمانه شیر
۲ پیمانه پنیر چدار
۱ پیمانه ماست پرچرب
۱ عدد سینه مرغ پخته شده
۱/۴ پیمانه پنیر بلوچیز برای تزئین
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
۲ حبه سیر له شده
سوپ بروکلی پنیری
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، سیرها را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه طلایی شدند، تکههای پیازچه و بروکلی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از ۵-۴ دقیقه آب مرغ را بریزید. صبر کنید تا مواد بجوشند، سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا سبزیجات نرم شوند
۲. سینه مرغ پخته را ریش ریش کنید، سپس همراه با شیر به مواد اضافه کنید. سوپ را به آرامی هم بزنید و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا جا بیفتد. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید
۳. بعد از زمان ذکرشده سوپ را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود، سپس نیمی از آن را داخل مخلوط کن بریزید تا نرم و پورهای شکل شود. سوپ پوره شده را به قابلمه برگردانید و دوباره آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. در این مرحله پنیر چدار و ماست را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
۴. وقتی سوپ جا افتاد، آن را داخل ظرفهای مورد نظرتان بریزید. ظرفها را با پنیر بلوچیز تزئین و سرو کنید.
سایر نکات
برای مزه دار کردن این سوپ میتوانید به میزان دلخواه آبلیمو اضافه کنید
منبع: سر آشپز پاپیون