ساندویچ پنیر و بروکلی، ساده و لذیذ
بروکلی از سبزیجات تیره رنگ با خواص درمانی فراوان است که در فصل پاییز و زمستان به وفور یافت میشود. امروز تصمیم داریم روش تهیهی یک ساندویچ لذیذ با بروکلی و پنیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بروکلی از سبزیجات تیره رنگ با خواص درمانی فراوان است که در فصل پاییز و زمستان به وفور یافت میشود. امروز تصمیم داریم روش تهیهی یک ساندویچ لذیذ با بروکلی و پنیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گلهای کلم بروکلی: ۲۵۰ گرم
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل: به میزان لازم
نان تست: ۸ عدد
پنیر چدار رنده شده: به میزان لازم
کره: به میزان لازم
برشهای گوجه فرنگی: به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را با دمای دویست درجهی سانتیگراد روشن کنید.
گلهای کلم بروکلی را آغشته به مخلوط روغن زیتون، نمک و فلفل کرده و داخل سینی فر گذاشته و به مدت ده دقیقه در فر قرار میدهیم.
سطح نان تست را با کره چرب کرده و روی آن پنیر پیتزا قرار میدهیم سپس نانها را داخل سینی گذاشته و تا میزانی که کمی برشته شوند، داخل فر قرار میدهیم.
نانهای برشته شده همراه پنیر را برداشته بین هر دو قطعه نان بروکلی به همراه برشهای گوجه فرنگی قرار میدهیم.
ساندویچ بروکلی و پنیر ما آماده است.
منبع: تابناک باتو