طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی


طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی شیر دو و نیم پیمانه شکر یک سوم پیمانه خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته 200 گرم پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری شکلات تلخ رنده شده به مقدار مورد علاقه معمولا 100 گرم کافیه وانیل یک چهارم قاشق چای خوریطرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتیبرای درست کردن این دسر ابتدا باید پودر ژلاتین را با نصف پیمانه از شیر مخلوط کنیم و بعد از...

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی
طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

شیر دو و نیم پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری
شکلات تلخ رنده شده به مقدار مورد علاقه معمولا ۱۰۰ گرم کافیه
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

برای درست کردن این دسر ابتدا باید پودر ژلاتین را با نصف پیمانه از شیر مخلوط کنیم و بعد از ۵ دقیقه آن را به روش بن ماری در هم حل کنیم. سپس بقیه شیر را به همراه خامه و شکر، به شیر و ژلاتین حل شده اضافه میکنیم و بر روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل شود.

اگر هم از خامه فرم گرفته شده استفاده کردید باید شکر را حذف کنید. مواد حل شده را از روی حرارت بر میداریم و بعد شکلات تلخ رنده شده را اضافه میکنیم تا شکلات بر اثر داغی مواد دسر آب شود؛ و دسر رنگ قهوه‌ای پیدا کند. در آخر هم وانیل را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا با مواد حل شده‌ی دسر ترکیب شود.

پاناکوتای شکلاتی آماده شده را در ظرف مورد نظر میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود. هنگام سرو میتوانید آن را در یک ظرف که سطح آن صاف باشد برگردانید و با کمی سس شکلات و میوه تزیین کنید.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

فیلم عروسی زن دو شوهره همه را ناراحت کرد ! / کجا داریم می ریم !؟