طرز تهیه “سوپ تره فرنگی” با قلم گوساله


طرز تهیه “سوپ تره فرنگی” با قلم گوساله

برای درست کردن “سوپ تره فرنگی” ابتدا تره فرنگی‌ها را شسته قسمت سبز آن را جدا می‌کنیم و بقیه را به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم سپس با قلم و آب میگذاریم برای کمتر از 1 ساعت بپزد.

طرز تهیه “سوپ تره فرنگی” با قلم گوساله
مواد لازم برای سوپ تره فرنگی

قلم گوساله ۱ عدد
تره فرنگی نسبتاً درشت ۶ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
خامه ۱ پیمانه
شیر ۱ لیتر
آرد ۳ قاشق غذا خوری
آب ۲ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار نیاز

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

تره فرنگی‌ها را بشویید و قسمت سبز آن را خارج کنید و بقیه قسمت هایش را به قطعات کوچکتر خرد کنید. سپس تره فرنگی‌ها را با ۲ پیمانه آب و قلم گوساله به مدت ۱ ساعت بپزید. بعد از این ساعت تره فرنگی‌ها را به همراه مغز قلم داخل غذا ساز بریزید و کاملا له کنید تا به شکل پوره در بیاید؛ و بعد داخل قابلمه برمیگردانیم.

در یک تابه آرد را با کره تفت دهید و بعد شیر را داخل آن اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید. وقتی مخلوط آرد و شیر به جوش آمد وارد قابلمه سوپ میریزیم تا با تره فرنگی‌ها بجوشد و به اصطلاح سوپ جا بیفتتد. در آخر پخت سوپ هم نمک و فلفل را به بقیه مواد اضافه کنید.

هنگام سرو سوپ در ظرفی که میخواهیم سوپ را سرو کنید یک عدد زرده تخم مرغ رابا چنگال خوب هم می‌زنیم و سوپ داغ را کم کم روی آن میریزیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند. سپس روی سوپ را با خامه تزیین میکنیم.

منبع: نمناک

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


چگونه سوانح هوایی سرنوشت سیاسی کشورها را تغییر داد؟