بشته واش کندلوس


بشته واش یا بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی کندلوس می باشد این غذا نوعی آش اسفناج است که با سایر مواد مخلوط می شود و پرخاصیت و اشتها آور است . موادلازم: اسفناج 1 کیلوگرم نمک و زردچوبه به مقدار لازم گردو (خرد شده) 1 پیمانه زیره سبز (آسیاب شده) 1 […] نوشته بشته واش کندلوس اولین بار در جاهای دیدنی ایران. پدیدار شد.

بشته واش یا بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی کندلوس می باشد این غذا نوعی آش اسفناج است که با سایر مواد مخلوط می شود و پرخاصیت و اشتها آور است .

بشته واش کندلوس

موادلازم:
اسفناج ۱ کیلوگرم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
گردو (خرد شده) ۱ پیمانه
زیره سبز (آسیاب شده) ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱.۵ قاشق چای خوری
سیب زمینی (خرد شده) ۲ عدد
شیر ۱.۵ لیتر
عدس ۲ پیمانه

پربازدیدترین ها:

طرز تهیه:
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
۱ عدس را در ظرفی مناسب به همراه وقداری آب و نمک و کمی روغن آبپز کنید تا آب آن تبخیر شده و تنها چند قاشق باقی بماند.در ظرفی جداگانه اسفناج، شیر و سیب‌زمینی را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید.
۲ وقتی شیر جوش آمد زیر شعله را کم کنید و ۴۵دقیقه زمان دهید تا مواد با هم بپزند.
۳ حالا در ظرفی مناسب کمی روغن داغ کنید و تمام ادویه ها و گردو را با هم تفت دهید تا جایی که عطر آنها کاملا به مشام برسد.سپس عدس را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید و آنها را به غذا اضافه کنید اجازه دهید موادتان با هم چند جوش بخورند تا طعم بگیرند.سپس غذا را برای سرو آماده کنید.


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ببینید | گوشه‌ای از بهشت مخفی شده در ایران؛ آبشار دوقلوی زمرد حویق در دل کوه‌های تالش