سپردن فعالیت های اجرایی خانه های امید به کانون ها و بازنشستگان


سپردن فعالیت های اجرایی خانه های امید به کانون ها و بازنشستگان

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: برای همسان سازی حقوق یک میلیون و 420 بازنشسته کشوری که کمتر از 2 میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند، 15 هزار میلیارد تومان برای سال آینده و 30 هزار میلیارد تومان برای اجرای کامل این طرح نیاز است.

سپردن فعالیت های اجرایی خانه های امید به کانون ها و بازنشستگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، جمشید تقی زاده با بیان اینکه با رایزنی‌های فراوان این طرح پس از تصویب در مجلس از سال ۹۸ اجرایی می‌شود، گفت: تا یک و نیم سال آینده، ۵۰۰ هزار نفر دیگر به مجموع بازنشستگان این صندوق اضافه می‌شود. هم اینک ۹۵ و نیم درصد از بازنشستگان کشوری زیر 3 میلیون تومان حقوق دریافت می کنند.
وی ادامه داد: همسان سازی حقوق بازنشستگان و رساندن دریافتی آنان به ۸۰ درصد حقوق افراد شاغل، از مهمترین اهداف صندوق بازنشستگی کشوری است.
تقی زاده گفت: خانه های امید مراکز و کانون های دورهمی بازنشستگان تحت پوشش صندوق هستند و بازنشستگان در شهرهای مختلف کشور می توانند از امکانات خانه امید در راستای آموزش، پژوهش، همفکری و تشکل‌های مرتبط استفاده کنند.
وی با بیان اینکه سیاست ما سپردن فعالیت های اجرایی خانه های امید به کانون ها و خود بازنشستگان است، گفت: این مراکز ظرفیت های بالقوه ای هستند که با تدبیر، برنامه ریزی مناسب و ایجاد امید در میان بازنشستگان که سبب حضور موثر و بانشاط این عزیزان می شود، به شکل بالفعل درآمده و به پویایی و اثرگذاری بازنشستگان در سطح جامعه کمک می کند.
تقی زاده همچنین گفت: موضوع سلامت سالمندان از موضوعات دارای اولویت و اهمیت برای حال و آینده کشور ما و دیگر کشورهای در حال توسعه است.
وی یادآور شد: سند سالمندی در چهار کارگروه کمیته رفاه و حمایت‌های اجتماعی، منزلت و حرمت سالمندان، سلامت و توانبخشی و آلزایمر تدوین شده و همین موضوع اهمیت بخش سلامت و رفاه سالمندان را بیشتر و بیشتر روشن می کند.
وی تاکید کرد: امسال صندوق بازنشستگی کشوری با افزایش 30 درصدی سقف بیمه تکمیلی در تلاش است تا خدمات بیشتر و باکیفیت تری به گروه هدف خود ارائه کند و امیدوارم که با این تدابیر بتوانیم رضایت خاطر بازنشستگان عزیز را فراهم کنیم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه دولت دوازدهم و به خصوص دکتر شریعتمداری گفتگوی اجتماعی با بخش های مختلف را در دستور کار قرار داده ، گفت: جوانگرایی، شفافیت، شایسته سالاری و گفتگوی مداوم با مردم در کنار تعامل با مجلس و سایر نهادهای حساس از روش های کاهش مخاطرات پیش رو است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: چالش های پیش روی کشور را می توان با گفتگوی اجتماعی و تعامل سازنده و مناسب با مسوولان به خصوص نمایندگان مردم تعدیل کرد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه همدلی، تعامل و هم افزایی از ضرورت های ارتباط بین دستگاه های اجرایی است، تاکید کرد: جوانگرایی، شفافیت، شایسته سالاری و گفتگوی مداوم با مردم در کنار تعامل با مجلس و سایر نهادهای حساس از روش های کاهش مخاطرات پیش رو در کشور است.
تقی زاده تصریح کرد: نظام پاسخگویی به بازنشستگان بخشی از طرح شفافیت است و همین جا اعلام میکنم مدیران و کارشناسان صندوق بازنشستگی کشوری وظیفه دارند به سوالات بازنشستگان فرهیخته و مراجعه کنندگان عزیز پاسخ روشنی دهند و در رسیدگی به مسایل و مشکلات بازنشستگان تسریع کنند.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم / احسان و سولماز زوج عاشق برنامه ماه عسل جدا شدند ! / عاشق ترین زوج ایرانی هم جدا...