قطعی شدن واگذاری کشتی پهلوانی / غیبت حیدری در نشست انتقال


با تصمیم وزارت ورزش و جوانان و موافقت سرپرست فدراسیون کشتی و در غیاب علیرضا حیدری ، کشتی پهلوانی به فدراسیون زورخانه ای و پهلوانی برگشت.

در یکی دو ماه اخیر بارها درباره واگذاری کشتی پهلوانی به فدراسیون زورخانه‌ای بحث‌های فراوانی صورت گرفته اما هربار با تائید‌ها و تکذیب‌هایی از سوی مسولان وزارت ورزش و جوانان و سرپرست فدراسیون کشتی مطرح شد اما حالا اطلاعات جدیدی در این باره منتشر شده که نشان می‌دهد صورتجلسه‌ای برای انتقال مدیریت کشتی پهلوانی از فدراسیون کشتی به فدراسیون زورخانه‌ای به امضا رسیده که نشان می‌دهد پس از برگزاری جلسه ۵ نفره همه کارها انجام شده و فقط انتقال نهایی مانده است. ظاهرا در نشست روز ١٧ دی که با حضور محمدرضا داورزنی، عبدالحمید احمدی، سیدشروین اسبقیان، مجتبی جوهری و حمید بنی‌تمیم ، صورت‌جلسه‌ای به امضای اعضا رسیده که در آن اعلام شده انتقال نهایی مدیریت کشتی پهلوانی از فدراسیون کشتی به زورخانه‌ای بعد از تعیین تکلیف ریاست فدراسیون کشتی صورت می‌گیرد. این صورت جلسه همان چیزی است که جوهری با استناد به آن، می‌گوید این انتقال صورت گرفته است. در حقیقت این صورتجلسه طوری تنظیم شده که رئیس بعدی فدراسیون هر کسی باشد، این تصمیم برایش اتخاذ شده و صرفا کارهای مربوط به «انتقال نهایی» به بعد از انتخاب رئیس فدراسیون کشتی موکول شده است. نکته مهم و عجیب این نشست غیبت علیرضا حیدری رئیس فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی بود که مشخص نیست چرا در جریان این نشست قرار نگرفته و چرا درباره این توافق از او نظر خواهی نشده است. ضمن این‌که سوال مهمی وجود دارد که از این به بعد تکلیف فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی چه می‌شود؟ آیا از این به بعد فعالیت‌های جهانی کشتی پهلوانی زیر نظر فدراسیون بین المللی کذایی ورزش‌های زورخانه و پهلوانی با مدیریت محسن مهرعلیزاده انجام می‌شود و یا این‌که فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی همچنان مسابقات جهانی این رشته را برگزار می‌کند؟

ترخاق: مشخص است خادم و حیدری چقدر کار کردند

بعد از انتشار اطلاعات این نشست سلطانعلی ترخاق دبیرکل فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی بدون اشاره به انجام این توافق از ورود این رشته به بازی‌های اروپایی خبر داد. ترخاق با تکرار این گفته که فعالیت کشتی پهلوانی با خواست و نظر اتحادیه جهانی به زیر مجموعه کشتی اضافه شد، گفت:« فدراسیون زورخانه‌ای بیش از ١٥ سال مسئولیت کشتی پهلوانی را داشت و ما ٥ سال است که کشتی پهلوانی را زیر نظر خودمان داشته‌ایم و ببینید در این مدت ما چقدر کار کرده‌ایم و چقدر خوب است که عملکرد خادم و حیدری مورد بررسی قرار گیرد. این گروه توانایی بالایی دارد و حیف است حالا که کشتی پهلوانی به اینجا رسیده و شانس المپیکی شدن دارد، در بین دعوای واگذاری، این شانس و موقعیت خوب را از دست بدهد. فرصت زیادی نداریم و کمیته ملی المپیک اگر به بحث المپیکی شدن کشتی پهلوانی فکر می‌‌کند باید هر چه زودتر در این خصوص نامه بزند.» ترخاق بدون اشاره به این نکته چرا مسولان فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی در نشست مسولان وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون کشتی برای انتقال کشتی پهلوانی حضور نداشتند، گفت:« وقتی ما به دنبال المپیکی کردن کشتی پهلوانی هستیم، باید ابتدا این رشته را به المپیک قاره‌ای اضافه کنیم. کشتی پهلوانی رشته ملی ما است که در صورت پیوستن به المپیک مدال‌های زیادی برای ما به ارمغان می‌آورد. برای پیشبرد کار، باید حتما حمایت کمیته ملی المپیک را داشته باشیم به همین دلیل در زمان ریاست رسول خادم نامه‌ای به کیومرث هاشمی رئیس وقت کمیته ملی المپیک زدیم. در آن زمان با رئیس کمیته المپیک بلاروس مکاتباتی صورت گرفت که کشتی پهلوانی به بازی‌های اروپایی که حدود ٦ ماه دیگر در بلاروس برگزار می‌شود، اضافه شود. بعد از حضور سیدرضا صالحی امیری در کمیته ملی المپیک، پیرو آن نامه قبلی، نامه دیگری به کمیته المپیک زدیم و در این خصوص خواستار حمایت شدیم. این موضوع برای توسعه کشتی پهلوانی خیلی اهمیت دارد. علاوه بر بازی‌های اروپایی، تقاضا داریم که کشتی پهلوانی به مسابقات کشورهای اسلامی که سال 2021 در ترکیه برگزار می‌شود نیز اضافه شود.»

ص5


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

مصدومیت الکسیس سانچز در دیدار کلمبیا-شیلی