چگونه خاگینه ذرت درست کنیم؟
در این مطلب دستورالعمل تهیه خاگینه ذرت را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
در هنگام سرو خاگینه ذرت از سس کچاب و یا ماست موسیر برای خوش طعم شدن میتوانید استفاده کنید. ذرتها بدلیل وجود نشاسته فراوان و وجود ویتامینهای خانواده گروه B. باید در حجم وسیعی از مقولات مورد استفاده هرم غذایی خانواده قرار گیرند. به دلیل وجود سرخ کردن این دستور غذایی میتوانید در کنار تزیینات غذایی مجالس از آنها استفاده کنید تا اگر نگران کالری بیش از حد آنها هستید تنها به میزان کمی در کنار وعده غذایی اصلی قرار گیرند.
دستور پخت خاگینه ذرت تنها به کشور ایران تعلق نداشته و سراسر نقاط جهان از آن به شکلها و طعمهای مختلف استفاده میکنند. ذرت مورد استفاده در این دستور هم میتواند به صورت حاضری نوع کنسروی و هم به صورت منجمد شده خانگی و یا پخته شده تازه استفاده شود. در نوع کنسروی از میزان شوری و تندی آن اطمینان حاصل کنید. چنان چه شوری و تندی زیادی دارند از مقادیر نمک و فلفل موجود در دستور بکاهید. بهتر است این میان وعده را به صورت تازه مصرف کنید. استفاده از خورد شده ریز سبزیجات تازه هم در خوش طعم کردن آن موثر است.
مواد لازم:
دانه ذرت: ۳ فنجان
آرد کامل: ۱ فنجان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ هم زده: ۲ عدد
پودر پکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه سفت: ۳/۴ فنجان
روغن: برای سرخ کردن
فلفل دلمهای: برای تزیین
سس مورد دلخواه: به مقدار لازم
مراحل پخت:
۱. ابتدا خامه و تخم مرغها را با هم در یک کاسه مخلوط نمایید.
۲. ذرت، آرد، شکر، پکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
۳. این دو ترکیب را با هم مخلوط کنید.
۴. حال میتوانید ترکیب حاصله را در تابه محتوی روغن داغ سرخ کنید.
منبع: غذالند