گل کلم سوخاری به عنوان دسر یا پیش غذای شیک مجلسی پیشنهاد فوق العاده ای است که می تواند بر سر سفره مهمانی ها و مجالس مختلف ایرانی مورد استفاده قرار گیرد، از این رو در این مطلب قصد داریم طرز تهیه گل کلم سوخاری را به شما عزیزان آموزش دهیم، برای یادگیری این پیش غذای لذیذ با ما همراه شوید.
طرز تهیه گل کلم سوخاری
شاید شنیدن نام گل کلم احتمالا شما را به یاد ترشی گل کلم بیاندازد اما جالب است بدانید که غذاهای زیادی وجود دارد که با گل کلم تهیه می شود. گل کلم سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای خوش مزه ایرانی است که همچون قارچ سوخاری خوشمزه و محبوب است. در ادامه شما را با طرز تهیه آن آشنا می کنیم.
ابتدا گل کلم را با دقت می شوییم و آبکشی می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود. پس از این کار گل کلم رو به قطعات درشت تبدیل می کنیم. اگر قطعات گل کلم خیلی ریز باشند در پایان پخت ، ظاهر غذا جالب نمی شود.
در طرز تهیه گل کلم سوخاری، ابتدا لازم است یک قابلمه را پر آب کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا آب آن به جوش آید، سپس گل کلم ها را درون آب جوش بریزید، حال قابلمه را از روی شعله بردارید تا گل کلم ها نرم نشوند.
یک دقیقه زمان برای ضدعفونی شدن گل کلم ها کافی است، سپس آنها را آب کش کنید، تا آب اضافی خارج شود. در مرحله بعد باید خمیر سوخاری را تهیه کنید، برای این کار لازم است، مقداری آرد سوخاری را درون یک کاسه ریخته و سپس پودر زنجبیل، بکینگ پودر، فلفل سیاه و مقداری نمک را به آن اضافه نمایید، بعد از مخلوط کردن مواد، مقدار کمی آب گرم به مواد اضافه کنید تا مواد به حالت خمیری در آید.
در مرحله آخر، ظرف گودی را بر روی حرارت قرار دهید و به میزان کافی درون آن روغن بریزید، مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که گل کلم ها درون آن شناور باشند. پس از داغ شدن روغن، گل کلم ها را در داخل خمیر می زنیم، به طوری که خمیر کاملا آنها را پوشش دهد، سپس گل کلم های آغشته شده در خمیر را درون روغن سرخ می کنیم و بعد آنها را بر روی دستمالی قرار داده تا روغن آنها گرفته شود، به این صورت پیش غذای شما آماده شده و می توانید همراه سس میل نمایید.
منبع : آرگا