گوشت شترمرغ برای زنان باردار، چه خواصی دارد؟


گوشت شترمرغ برای زنان باردار، چه خواصی دارد؟

گوشت شترمرغ از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است و سرکه و روغن، به‌عنوان مُصلح‌های این گوشت شناخته می‌شوند.

گوشت شترمرغ از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است و سرکه و روغن، به‌عنوان مُصلح‌های این گوشت شناخته می‌شوند.

گوشت شترمرغ، ویژگی‌های مختلفی دارد که از بین آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد: تحلیل‌برنده باد و برطرف‌کننده بلغم. گوشت شترمرغ هنوز نزد بسیاری از مردم شناخته شده نیست، اما بسیاری از افراد بهتر است که از این گوشت استفاده کنند. حتی خوردن آن برای بسیاری از بیماران ضروری به حساب می‌آید. درواقع، خوردن گوشت شترمرغ برای رفع فلج، لرزش و درد مفاصل و کمر مفید است. علاوه بر این، مصرف این گوشت به مقابله با بیماری‌های سرد رحم کمک می‌کند.

روغن پیه شترمرغ نیز فواید مختلفی دارد. درواقع، خوردن روغن پیه آن برای تکلم کودکان و رفع سردی بدن موثر است. حتی مالیدن آن به بدن و پاها باعث تسریع در حرکت اطفال می‌شود.

گوشت شترمرغ به‌عنوان یکی از گوشت‌های دیرهضم شناخته می‌شود که مصرف آن برای گرم‌مزاجان خوب نیست. البته مصرف آن همراه با مُصلحات اصلی (سرکه و روغن) می‌تواند هضم آن را راحت‌تر و عوارض آن را هم برطرف سازد.

آیا واقعا آهن بالای گوشت قرمز باعث می‌شود که فقط مصرف این نوع از گوشت به خانم‌های باردار یا بچه‌ها توصیه شود؟
ببینید، از نظر علمی محتوای آهن و روی گوشت قرمز بیشتر از گوشت سفید است و این موضوع باعث نمی‌شود که ما به خانم‌های باردار توصیه کنیم در دوران بارداری سهم گوشت خود را تنها از طریق مصرف گوشت قرمز برآورده کنند.

چون یک خانم باردار باید نیاز روزانه بدن خود به آهن را از طریق تمام گروه‌های غذایی به دست آورد و اینکه اطرافیان خانم‌های باردار بخواهند در تمام 9 ماه بارداری مدام به او گوشت قرمز، جگر و پاچه و مغز بخورانند تنها اتفاقی که برای این افراد می‌افتد این است که پس از 9 ماه دچار 25 تا 30 کیلوگرم اضافه وزن می‌شوند و اتفاق خاص دیگری برایشان پیش نخواهد آمد.


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس پروفایل قهرمانی پرسپولیس