طرز تهیه کیک زعفرانی خرفه ویژه ماه رمضان
طرز تهیه کیک زعفرانی خرفه ویژه ماه رمضان کیک زعفرانی : اگر به دنبال یک کیک خوشمزه و مقوی و خوش عطر هستید که برای سحری و افطاری ماه مبارک رمضان از آن استفاده کنید، این کیک لذیذ را امتحان کنید. مواد لازم کیک زعفرانی : آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه شیر 1 […] نوشته طرز تهیه کیک زعفرانی خرفه ویژه ماه رمضان اولین بار در مجله اینترنتی حرف تازه. پدیدار شد.
طرز تهیه کیک زعفرانی خرفه ویژه ماه رمضان
کیک زعفرانی : اگر به دنبال یک کیک خوشمزه و مقوی و خوش عطر هستید که برای سحری و افطاری ماه مبارک رمضان از آن استفاده کنید، این کیک لذیذ را امتحان کنید.
مواد لازم کیک زعفرانی :
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
تخم خرفه ۲ ق غ
وانیل ۱/۸ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق غ
زعفران دم کرده غلیظ ۳ ق غ
گلاب ۲ ق غ
نمک ۱ پنس
طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی :
تخم خرفه را در شیر بریزید و هم بزنید.
آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید.
زعفران را دم کنید.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
شکر و تخم مرغ و وانیل را ۷ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
روغن مایع و شیری که با تخم خرفه مخلوط کرده اید و زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
سپس مواد خشک الک شده را به تدریج اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مواد را در قالب ریخته و برای ۴۵ تا ۵۵ دقیقه در فر بپزید.
بعد از خنک شدن از قالب خارج و تزیین و سرو کنید.
پ.ن: میتوانید گلاب را حذف کنید.
پ.ن: میتوانید از کمی پودر هل به جای گلاب استفاده کنید.
پ.ن: میتوانید زعفران را حذف کنید و از طعم دهنده دلخواه مانند پودر دارچین یا هل یا اسانس انواع میوه ها استفاده کنید.
پ.ن: بافت کیک بسیار نرم و لطیف و پنبه ای می باشد و عطر و طعم بی نظیری دارد.
* از خواص تخم خرفه میتوان به تصفیه کنندگی خون، رفع التهابات گوارشی، رفع سرفه و تسکین دهنده تشنگی اشاره کرد.
* از تخم خرفه همچنین در شیرینی پزی و برای تزئین، به خصوص تزئین شیرینی نان برنجی استفاده میشود.
* تخم خرفه تقویت کننده قوای عمومی بدن است.
* تخم گیاه خاصیت ضد کرم، به خصوص علیه کرم کدو دارد.
منبع : پیج اینستاگرام آشپزی @marjan_rezazadeh