آغاز طرح نظارت بر مواد غذایی پرمصرف در ایلام
منبع خبر /
مهر /
ایلام /
11-02-1398
منبع خبر
/
مهر /
ایلام
ایلام - مدیرکل استاندارد استان ایلام گفت: طرح بازرسی، نظارت و کنترل کالاهای پر مصرف ویژه ماه مبارک رمضان در مراکز عرضه و توزیع کالا این استان آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استاندارد ایلام، مهناز همتی اظهار کرد: با آغاز ماه مبارک رمضان و به دلیل حساسیت مصرف کالاها به خصوص در حوزه صنایع غذایی، طرح بازرسی و کنترل بازار حالت ویژه و ضربتی پیدا میکند.
وی افزود: با اجرای این طرح از طریق آزمونها و کنترلهایی که بر روی کالاهای مصرفی و مورد نیاز شهروندان صورت میگیرد از رسیدن مواد غذایی، سالم بهداشتی و با کیفیت به دست روزه داران اطمینان حاصل میشود.
مدیرکل استاندارد ایلام تاکید کرد: در اجرای این طرح انواع کالاهای پرمصرف از جمله شکر، قند، برنج، شیر پاستوریزه، پنیر، زعفران، خرما، کشک، آرد گندم از سوی تیمهای نظارتی استاندارد مورد بازرسی قرار میگیرند.
همتی با اشاره به افزایش میزان مصرف زولبیا و بامیه در این ماه ضمن هشدار نسبت به تولید غیراستاندارد این محصول، گفت: تولید کنندگان موظف هستند برای تولید این محصول از روغنهای خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند.
وی از بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف در این استان نیز خبر داد و یادآور شد: به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش این کالاها با جدیت بیشتری در دستور کار این اداره کل قرار دارد و به طور دورهای و مستمر این مراکز مورد پایش و سنجش قرار میگیرند.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استاندارد ایلام، مهناز همتی اظهار کرد: با آغاز ماه مبارک رمضان و به دلیل حساسیت مصرف کالاها به خصوص در حوزه صنایع غذایی، طرح بازرسی و کنترل بازار حالت ویژه و ضربتی پیدا میکند.
وی افزود: با اجرای این طرح از طریق آزمونها و کنترلهایی که بر روی کالاهای مصرفی و مورد نیاز شهروندان صورت میگیرد از رسیدن مواد غذایی، سالم بهداشتی و با کیفیت به دست روزه داران اطمینان حاصل میشود.
مدیرکل استاندارد ایلام تاکید کرد: در اجرای این طرح انواع کالاهای پرمصرف از جمله شکر، قند، برنج، شیر پاستوریزه، پنیر، زعفران، خرما، کشک، آرد گندم از سوی تیمهای نظارتی استاندارد مورد بازرسی قرار میگیرند.
همتی با اشاره به افزایش میزان مصرف زولبیا و بامیه در این ماه ضمن هشدار نسبت به تولید غیراستاندارد این محصول، گفت: تولید کنندگان موظف هستند برای تولید این محصول از روغنهای خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند.
وی از بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف در این استان نیز خبر داد و یادآور شد: به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش این کالاها با جدیت بیشتری در دستور کار این اداره کل قرار دارد و به طور دورهای و مستمر این مراکز مورد پایش و سنجش قرار میگیرند.
کد خبر 4605186
حتما بخوانید: سایر مطالب گروه ایلام
برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!