طرز تهیه گیلاخه یک خورش خوشمزه و متفاوت مخصوص کردستان


طرز تهیه گیلاخه یک خورش خوشمزه و متفاوت مخصوص کردستان

خورش گیلاخه از انواع خورش های محلی کردستان است و در طرز تهیه گیلاخه از گیاهی به نام گیلاخه استفاده می شود که این گیاه از دو قسمت برگ و پیازچه تشکیل شده است که قسمت پیازچه آن منبع غنی از فیبر است. باقلا قاتق و مرغ ترش و غوره مسما و گیلاخه و از انواع خورش های سنتی ایرانی هستند و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید بهتر است این...

خورش گیلاخه از انواع خورش های محلی کردستان است و در طرز تهیه گیلاخه از گیاهی به نام گیلاخه استفاده می شود که این گیاه از دو قسمت برگ و پیازچه تشکیل شده است که قسمت پیازچه آن منبع غنی از فیبر است.

باقلا قاتق و مرغ ترش و غوره مسما و گیلاخه و از انواع خورش های سنتی ایرانی هستند و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید بهتر است این خورش ها را در منزل بپزید.

طرز تهیه گیلاخه یک خورش خوشمزه و متفاوت مخصوص کردستان

مواد لازم

گیلاخه : ۵۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عدد گوشت قرمز : ۵۰۰ گرم لوبیا قرمز : ۱ فنجان لیمو عمانی : ۵ عدد نمک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم ترخان و جعفری و گشنیز خرد شده : ۱.۵ پیمانه

طرز تهیه گیلاخه در منزل

برای تهیه گیلاخه ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید سپس پیاز را به همراه مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید و گوشت قرمز را به همراه پیاز سرخ نمایید و بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد آب جوش را به گوشت قرمز اضافه کنید و لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ نمایید و به همراه لوبیا خیس خورده به گوشت بیفزایید و اجازه دهید تا مواد خورش گیلاخه به مدت ۴۵ دقیقه بپزند.
در مرحله بعدی طرز تهیه گیلاخه درون تابه ای مناسب گیلاخه را به همراه ترخان و گشنیز و جعفری تفت دهید سپس مخلوط گیلاخه و سبزیجات را به مواد خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر جا بیفتد و به خوبی پخته شود.

طرز تهیه گیلاخه یک خورش خوشمزه و متفاوت مخصوص کردستان

نکات طلایی برای پخت بهتر گیلاخه

گیلاخه از انواع گیاهان لزج است ولی بعد از پخت خوشمزه و خوشرنگ می شود و پیازچه هایی که روی این خورش هستند پیازچه های روی گیاه می باشند. در صورت تمایل می توانید از جعفری و ترخان و گشنیز خشک شده در دستور پخت خورش گیلاخه استفاده کنید که میزان استفاده از این سبزیجات حدود ۳/۴ پیمانه است.

طرز تهیه گیلاخه یک خورش خوشمزه و متفاوت مخصوص کردستان

در این مطلب با دستور پخت گیلاخه آشنا شدید که امیدواریم از پخت این خورش بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود کتاب کار دیکته شب اول ابتدایی - کتاب گاج