طرز تهیه قرابیه کنجدی ؛ شیرینی خوشمزه کشور ترکیه


طرز تهیه قرابیه کنجدی ؛ شیرینی خوشمزه کشور ترکیه قرابیه کنجدی : قرابیه از شیرینی های معروف و خوشمزه کشور ترکیه است که در مدلهای متنوع و با انواع مغزها آماده میشود. در این پست با طرز تهیه شیرینی کنجدی آشنا شوید.   مواد لازم قرابیه کنجدی 1استکان روغن مایع 200 گرم کره یا مارگارین […] نوشته طرز تهیه قرابیه کنجدی ؛ شیرینی خوشمزه کشور ترکیه اولین بار...

طرز تهیه قرابیه کنجدی ؛ شیرینی خوشمزه کشور ترکیه

قرابیه کنجدی : قرابیه از شیرینی های معروف و خوشمزه کشور ترکیه است که در مدلهای متنوع و با انواع مغزها آماده میشود. در این پست با طرز تهیه شیرینی کنجدی آشنا شوید.

طرز تهیه قرابیه کنجدی ؛ شیرینی خوشمزه کشور ترکیه

مواد لازم قرابیه کنجدی

۱استکان روغن مایع
۲۰۰ گرم کره یا مارگارین
۱تخم مرغ(زرده اش برای داخل قرابیه و سفیده اش برای روی قرابیه)
۱استکان سرپر پودر شکر
۱پاکت وانیل(۵گرم یا مقداری وانیل شکری)
۱پاکت بگینک پودر(۲/۵ق چ یا ۱۰ گرم)
۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳لیوان آرد اگر کم آمد اضافه کنید
۱قاشق غذاخوری نشاسته(گندم یا ذرت)
۱استکان کنجد
شکلات چیپسی

طرز تهیه قرابیه

کره که به دمای اتاق رسیده و نرم شده را با پودر شکر و زرده تخم مرغ و روغن مایع در یک ظرف با هم ترکیب کنید.بگینک پودر و نشاسته هم اضافه کنید و آرد را با احتیاط و با کنترل در این مخلوط بریزید و ورز دهید (به طوری که خمیر بدست آمده نرم و منسجم باشد و به دست نچسبد )
وقتی خمیر آماده شد ۱مشت از خمیر را کنار برای درست کردن گلهای روی شیرینی کنار بگذارید و باقی مانده خمیر را پودر کاکائو بزنید .سپس تکه های بزرگی از خمیر کاکائویی برداشته بین دو تا کاغذ روغنی بگذارید و به ضخامت ۱ سانت با وردنه باز کنید.با کاتر یا قالب گرد یا دهانه یک استکان خمیر را قالب بزنید و اضافات و کناره ها را بردارید و دور خمیرگرد را با سفیده تخم مرغ آغشته کنید و بعد در کنجد بزنید و این کار را تا تمام شدن تمام خمیر های کاکائویی گرد ادامه دهید.به خمیر سفیدی که جدا کرده اید ۲ قاشق آرد اضافه کنید و آن را ورز دهید .بعد آن را هم بین دو کاغذ روغنی گذاشته و آن را نیز باز به ضخامت نیم سانت باز کنید .با قالب گل (مینا یا پاپاتیا) قالب بزنید. وسط همه قرابیه ها کاکائویی را سفیده تخم مرغ بمالید و از گلهای خمیری سفید وسط آنها بگذارید و وسط گلهای خمیری را شکلات چیپسی بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید.

‌نکته ‌: به دلیل نازک بودن قرابیه ها سریع پخته میشوند پس مداوم آنها را در فر کنترل کنید .(تا زمانی که کمی رنگ آنها تغییر کند و طلایی شود بپزیدحدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه)

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


معما / زیر 10 ثانیه نسبت فامیلی ما رو حدس بزنید !!