رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم: فشار خون بالا هیچ علامتی ندارد/ بی خبری نیمی از افراد بالای 30 سال از بیماری خود


رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم: فشار خون بالا هیچ علامتی ندارد/ بی خبری نیمی از افراد بالای 30 سال از بیماری خود

شفقنا-رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: بررسی های اولیه در اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون نشان می دهد حدود 50 درصد شهروندان بالای 30 سال این استان اطلاعی از پرفشاری خون خود ندارند. به گزارش شفقنا، دکتر ابوالفضل ایرانی خواه در نشست خبری طرح بسیج ملی کنترل فشار خون گفت: قبل از شروع طرح تصور می شد 30 درصد […]

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم: فشار خون بالا هیچ علامتی ندارد/ بی خبری نیمی از افراد بالای 30 سال از بیماری خود

شفقنا-رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: بررسی های اولیه در اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون نشان می دهد حدود ۵۰ درصد شهروندان بالای ۳۰ سال این استان اطلاعی از پرفشاری خون خود ندارند.

به گزارش شفقنا، دکتر ابوالفضل ایرانی خواه در نشست خبری طرح بسیج ملی کنترل فشار خون گفت: قبل از شروع طرح تصور می شد ۳۰ درصد از افراد بالای ۳۰ سال در قم که از پرفشاری خون رنج می برند، از بیماری خود اطلاع نداشته باشند، ولی پس از اجرای طرح مشخص شد نیمی از این افراد از بیماری خود بی اطلاع بودند.

او تاکید کرد: درصد بالایی از این افراد با پیشگیری و درمان های اولیه می توانند از عوارض بیماری پرفشاری خون جلوگیری نمایند، در غیر این صورت این افراد در سال های آینده دچار سکته مغزی، قلبی و مشکلات کلیوی خواهند شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه کرد: بیماری پرفشاری خون یکی از عواملی است که باعث بروز بیماری های قلبی عروقی، کلیوی، مغزی و نارسایی کلیه در افراد می شود.

ایرانی خواه با بیان اینکه پرفشاری خون هیچ علامتی ندارد، بیان کرد: درمان اولیه پرفشاری خون اقدامات دارویی، تغییر شیوه زندگی و اصلاح الگوهای تغذیه ای است و رعایت این نکات می تواند از بروز تقریباً تمامی بیماری های ناشی از پرفشاری خون جلوگیری نماید.

او خاطرنشان کرد: بعد از پرفشاری خون، دیابت نوع دیگری از بیماری است که درصد بالایی از مبتلایان ناآگاه هستند و این بیماری می تواند تاثیرات نامطلوبی در سلامتی افراد داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: کارشناسان مستقر در ۱۱۶ مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت قم به صورت رایگان برای شهروندان پرونده سلامت تشکیل می دهند و مواردی از جمله فشار خون و قند خون مراجعه کنندگان را سنجش می نمایند.

او افزود: می توانیم با اقدامات پیشگیرانه و بازنگری در سبک زندگی و آموزش در مسائل تغذیه ای و فعالیت روزانه از عمده بیماری های نوپدید از جمله سرطان ها جلوگیری نماییم.

ایرانی خواه گفت: طرح بسیح ملی کنترل فشار خون از ۱۸ خردادماه جاری آغاز شده و تا ۱۵ تیرماه ادامه دارد و افراد بالای ۳۰ سال سن، بیماران کلیوی و زنان باردار گروه هدف در این طرح هستند.

او تاکید کرد: گروه‌های هدف می‌توانند برای سنجش فشار خون خود به ۲۷ مرکز خدمات جامع سلامت، ۸۹ پایگاه سلامت، ۲۷ ایستگاه سیاری که برای این منظور تعریف شده و ۶ بیمارستان دولتی در سطح شهر قم و مراکز بهداشت در روستاها مراجعه نمایند.

انتهای پیام

fa.shafaqna.com

شفقنا در شبکه های اجتماعی: توییتر | اینستاگرام | تلگرام


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


درمان تبخال تناسلی: 12 درمان خانگی تبخال تناسلی زنان و مردان