طرز تهیه شیرینی پاپاتیا
برای این شیرینی خوشمزه 250 گرم روغن جامد یا کره یا مخلوطی از این دو را با 125 گرم پودر قند و دو عدد تخم مرغ کامل هم میزنیم.
برای این شیرینی خوشگل مزه ۲۵۰ گرم روغن جامد یا کره یا مخلوطی از این دو را با ۱۲۵ گرم پودر قند و دو عدد تخم مرغ کامل میزنیم. یک پیمانه سرپر آرد را با یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر روی مواد الک کرده کم کم حدود ۵۰۰ گرم نشاستهی ذرت ریخته مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید. نشاسته تا حدی اضافه میشود که خمیر نرمی داشته باشیم که به دست نمیچسبد.
خمیر را به چند رنگ تقسیم میکنیم و به اندازهی فندق از مواد برداشته کنار هم میگذاریم و شکل گل درست میکنیم. با خلال دندان روی گلها خط انداخته و میتوانیم قسمت میانی را حصیری کنیم (با همان خلال دندان)
شیرینیها را در فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد از قبل گرم کردیم به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه میپزیم.
خمیر را به چند رنگ تقسیم میکنیم و به اندازهی فندق از مواد برداشته کنار هم میگذاریم و شکل گل درست میکنیم. با خلال دندان روی گلها خط انداخته و میتوانیم قسمت میانی را حصیری کنیم (با همان خلال دندان)
شیرینیها را در فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد از قبل گرم کردیم به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه میپزیم.
منبع:بیتوته