شناسایی 624 معتاد متجاهر در خراسان شمالی


شناسایی 624 معتاد متجاهر در خراسان شمالی

بجنورد- ایرنا- دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: در این استان 624 معتاد متجاهر شناسایی شده که قرار است در 2 سال نسبت به ساماندهی آنان اقدام شود.

احمد ریواده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: معتادان متجاهر شناسایی شده، شامل ۶۰۰ زن و مرد و ۸۰ کودک هستند.

وی افزود: اجرای طرح جامع تحول نظام مدیریت و ساماندهی معتادان متجاهر در استان در دستور کار است و قرار است در ۲ سال اجرایی شود.

ریواده با اشاره به اشاره به بالا بودن شیوع اعتیاد در خراسان شمالی و رتبه ششم این استان در کشور، گفت: دستگاه قضا و نیروی انتظامی استان هم آمادگی دارند تا معتادان پرخطر در استان جمع آوری شوند و برای ساماندهی آنان برنامه ریزی شود.

وی با اشاره به اینکه ۲ مرکز ماده ۱۶ در استان راه اندازی شده، گفت: خراسان شمالی با ۲ مرکز ماده ۱۶ در شهرستان های بجنورد و شیروان، از معدود استان هایی است که دارای ۲ مرکز ماده ۱۶ است.

وی خاطرنشان کرد: برای زنان معتاد متجاهر، هیچ زیرساختی در استان نداریم و این موضوع، در سفر اخیر معاون رئیس جمهوری در امور بانوان و خانواده، مطرح و درخواست مساعدت شد و تلاش داریم مرکز فنی و حرفه ای بیدک بجنورد را به مرکزی برای نگهداری و آموزش مهارت های فنی و شغلی بانوان معتاد تبدیل کنیم که در این خصوص اداره کل فنی و حرفه ای استان نیز موافقت خود را اعلام کرده است.

ریواده خاطرنشان کرد: در صورت تصویب این امر در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان، مرکز اشتغال و درمان دولتی بانوان، در مرکز استان راه اندازی می شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی درباره وضعیت معتادان پرخطر استان گفت: ۲ نفر از بانوان معتاد استان تزریق فعال دارند و ۲ نفر مبتلا به سل هستند، ۱۲ نفر مبتلا به ایدز و هپاتیت و ۳۳ نفر مبتلا به اختلال روانپزشکی هستند.

ریواده اظهار داشت: ۶ نفر از زنان هم سابقه تزریق دارند، ۲۹ نفر باردار و ۱۰۱ نفر بی خانمان و طرد شده از خانواده بوده و ۸۰ نفر بیش از ۲ بار پذیرش شده اند.

وی گفت: ۷۸ نفر از مردان معتاد هم تزریق فعال دارند، ۶ نفر مبتلا به سل، ۱۷ نفر درگیر ایدز و هپاتیت هستند، ۴۳ نفر مشکل اختلال روانپزشکی دارند، ۱۳۳ نفر سابقه تزریق، ۲۲۵ نفر بی خانمان و طرد شده از خانواده هستند و ۱۳۵ نفر بیش از ۲ بار پذیرش شده اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی خاطرنشان کرد: بیشترین افراد دارای سابقه تزریق مربوط به شهرستان شیروان هستند.

خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد و مهمترین آسیب اجتماعی این استان اعتیاد است.

شیوع اعتیاد در این استان در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال ۷.۲۱ درصد است که ۲ درصد بیش از میانگین کشوری است.

۷۱۸۵/۵۱۳۲


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ماندگاری استانداران افزایش می یابد