چگونه شاگرد اول شویم؟


چگونه شاگرد اول شویم؟

در این بسته دانستنی های تحصیلی درباره برنامه ریزی درسی مناسب دانش آموزان خواهیم گفت.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، دانش آموزان برای اینکه یک برنامه درست و حساب شده داشته باشند که صد در صد قابل اجرا باشد و فقط در حد یک برنامه روی کاغذ باقی نماند، باید در ابتدا برنامه روزانه خودشان را بررسی و مشخص کرده که چه زمان‌هایی در مدرسه، سرکار، کنار دوستان و خانواده هستند؛ در نهایت می‌توانند زمان‌هایی که برنامه خاصی ندارند را به مطالعه اختصاص دهند.

چگونه شاگرد اول شویم؟

ابتدا باید دروس را اولویت بندی کنند و بر اساس آن شروع به خواندن کنند. البته دانش آموزان نیازی نیست که سرگرمی خود را به طور کامل کنار بگذارند، فقط کافی است، کمی برنامه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: راه‌های حل مشکل «ریاضی» کودک در مدرسه

بهترین راهکار‌ها برای برنامه ریزی درست تحصیلی

بهترین راهکار‌ها برای یک برنامه ریزی درست تحصیلی می‌تواند تنها چند گام باشد که اگر دانش آموزان به خوبی این قدم‌ها را بردارند، حتما می‌توانند در امتحانات مدرسه موفق شوند.

اولین قدم برای دانش آموزان درست کردن جدول درسی است. ابتدا باید مطالبی را که باید خوانده شود، لیست کنند. اگر امتحانات مهمی در پیش رو دارند، باید آن‌ها را در ابتدای لیست قرار دهند، زیرا از لحاظ زمانی مهم‌تر خواهند بود. در مرحله بعد باید درس‌هایی را که باید خوانده شود بر روی کاغذ نوشته و جزئیات آن را هم بنویسند.

حتما لیست کتاب ها، جزوه‌ها و همه‌ سر فصل‌ها آورده شود. برای امتحانات نزدیک هم باید یک زمان جداگانه‌ای اختصاص داده شود.

چگونه شاگرد اول شویم؟

داشتن برنامه ریزی مزیت‌های خوبی برای دانش آموزان خواهد داشت، زیرا با تکرار شدن آن درس‌ها مرور می‌شوند و برای یادگیری دانش آموزان مفید خواهد بود. بهتر است در روز‌های تعطیل زمان بیشتری را به مطالعه اختصاص دهند.

بیشتر بخوانید: ترفندهایی برای آشتی تازه واردها با کلاس درس

دانش آموزان باید با توجه به توانایی‌ها و زمانی که برای مطالعه در اختیار دارند، برنامه ریزی مخصوص به خود را داشته باشند. مشاور نمی‌تواند برای دانش آموزان برنامه ریزی دقیقی بچیند؛ زیرا هر یک از دانش آموزان توانایی خاص به خود را دارند که می‌توانند بر اساس آن برنامه ریزی کنند.

بهترین کار این است که دانش آموزان سبک یادگیری خود را دریابند و بر اساس آن قدم بردارند. برخی از دانش آموزان برای یادگیری بهتر باید حتما از روی کتاب یا جزوه مطالعه کنند، در واقع عملکرد بصری، ذهنی آن‌ها قوی‌تر است و برخی دیگر حافظه شنیداری بهتری دارند و با گوش دادن بهتر متوجه می‌شوند. به همین دلیل توصیه می‌شود قبل از برنامه ریزی، سبک مطالعاتی خود را پیدا کنند.

روش دیگری که می‌تواند کارساز باشد این است که دانش آموزان می‌توانند صدای خود را ضبط کرده و در طول روز به طور مکرر گوش کنند تا سطح یادگیری آن‌ها بالا رود.

انتهای پیام/

دروس را اولویت بندی کنید

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه علمی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تست هوش تشخیص دو خواهر : کدام پسر 2 خواهر دارد؟