طرز تهیه کتلت شیرازی لذیذ و خوشمزه با طعم واقعی


کتلت شیرازی یکی از انواع غذاهای سنتی شیراز می باشد این نوع کتلت از جمله کتلت های بسیار خوش طعم است، در ادامه مطلب به شما عزیزان طرز تهیه کتلت شیرازی را آموزش خواهیم داد تا این کتلت خوشمزه را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل نمایید. در مطالب قبلی به شما عزیزان طرز تهیه کتلت روسی، کتلت سویا و کتلت بدون گوشت آموزش دادیم در این مقاله شما را با...

کتلت شیرازی یکی از انواع غذاهای سنتی شیراز می باشد این نوع کتلت از جمله کتلت های بسیار خوش طعم است، در ادامه مطلب به شما عزیزان طرز تهیه کتلت شیرازی را آموزش خواهیم داد تا این کتلت خوشمزه را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان میل نمایید.

در مطالب قبلی به شما عزیزان طرز تهیه کتلت روسی، کتلت سویا و کتلت بدون گوشت آموزش دادیم در این مقاله شما را با طرز تهیه کتلت شیرازی آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه کتلت شیرازی لذیذ و خوشمزه با طعم واقعی

طرز تهیه کتلت شیرازی لذیذ و خوشمزه با طعم واقعی
طرز تهیه کتلت شیرازی لذیذ و خوشمزه با طعم واقعی

مواد لازم جهت تهیه کتلت شیرازی

آرد گندم یا آرد شیرینی پزی : یک لیوان آب : یک لیوان روغن جامد: یک قاشق غذا خوری پر پیاز : یک عدد سیب زمینی : سه عدد متوسط نمک، فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم آرد سوخاری : سه تا چهار قاشق غذا خوری تخم مرغ : یک عدد پودر سیر : به میزان لازم

طرز تهیه کتلت شیرازی لذیذ و خوشمزه با طعم واقعی

طرز تهیه کتلت شیرازی با طعم بی نظیر

در روش تهیه کتلت شیرازی ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید سپس داغ داغ بکوبید و یا رنده کنید، حالا آب و کره را داخل یک قابلمه بریزید و به آن زردچوبه نیز اضافه کنید و بر روی حرارت قرار دهید.

زمانی که برروی آب حباب ظاهر شد به آن کم کم آرد اضافه کنید و شعله را کم کنید سپس تند تند مخلوط را هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و آرد کاملا جمع شود.

در این مرحله از طرز تهیه کتلت شیرازی اجازه دهید مخلوط خنک شود سپس به آن سیب زمینی و ادویه ها را اضافه کنید.

حالا آب پیاز را گرفته و تفاله آن را با تخم مرغ به مخلوط حاصل بیافزایید و کم کم به آن آرد سوخاری نیز اضافه کنید تا خمیری لطیف به دست آید و اجازه دهید خمیر حاصل کمی خنک شود.

در این مرحله از نحوه تهیه کتلت شیرازی دست تان را کمی چرب نمایید سپس به اندازه دلخواه از خمیر را برداشته و به آن فرم دهید سپس به کمک چاقو به اندازه یک خط وسط کتلت را برش دهید تا وسط آن خمیر نشود.

در مرحله آخر از روش تهیه کتلت شیرازی کتلت ها را داخل روغن بر روی حرارت متوسط سرخ کنید تا آرام آرام سرخ شوند، نوش جان.

طرز تهیه کتلت شیرازی لذیذ و خوشمزه با طعم واقعی

امیدواریم از آشپزی این بخش نهایت لذت را برده باشید و با طرز تهیه این غذا آشنا شده باشید جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه غذای ایرانی می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : آرگا


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه‌ی اسکندر کباب خانگی با سس مارینا