با خیار هم می‌توان دلمه درست کرد


با خیار هم می‌توان دلمه درست کرد

ابتدا خیار‌ها رو شسته وداخلشون را خالی میکنیم. پیاز وسیر رو با کره داخل قابلمه تفت داده وکمی زردچوبه بزنید ورنگش که طلایی شد گوشت رو اضافه کرده وتفت دهید.

با خیار هم می‌توان دلمه درست کرد
چی لازم دارم:

خیار سالادی ۹ عدد
گوشت چرخ کرده ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ ق. غ. فلفل قرمز وفلفل سیاه ونصف ق. م. نمک ۱/۵ ق. غ. پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه خرد شده
بلغور ۲ ق. غ. برنج دانه گرد ۱ پیمانه سرخالی
کره ۱۰۰ گرم
شوید خشک ونعنا وپیازچه از هر کردوم به میزان دلخواه (من از هر کدوم ۱ ق. غ. ریختم)

چه جوری درست میشه:

ابتدا خیار‌ها رو شسته وداخلشون را خالی میکنیم.
پیاز وسیر رو با کره داخل قابلمه تفت داده وکمی زردچوبه بزنید ورنگش که طلایی شد گوشت رو اضافه کرده وتفت دهید نمک وفلفل وفلفل سیاه رو اضافه کرده وهمین طور رب رو خوب هم بزنیدوحالا برنج وبلغور وسبزی‌های خشک رو اضافه کرده وکمی که تفت خورد از روی حرارت برداشته وداخل خیار‌ها رو با این مواد پر کنید وداخل قابلمه مرتب بچینید وکمی آب بریزید که مغز پخت شن ودر آخر اگر مثل من چرب وچیلی دوست دارید روش روغن مایع بریزید.

نکته

اگر ترش مزه دوست دارید میتونید به جای آب خالی که روی خیار‌ها میریزید برای پخت. سماق رو نیم ساعت قبل داخل آب ولرم خیس کنید وصاف کرده وته نشین که شد روش بریزید +۱ ق. رب گوجه.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


هیچگاه موز و تخم مرغ را باهم نخورید