سال 2020 به گفته دانشمندان سال پیدا کردن حیات فرازمینی می‌شود


بسیاری از علاقه‌مندان به فضا امیدوار هستند با پیشرفت‌های فناوری و استفاده از تلسکوپ‌های فضایی پیشرفته انسان سرانجام درسال 2020 بتواند با حیات فرازمینی ارتباط برقرار کند.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،به گفته دانشمندان درصورت وجود حیات فرازمینی ارتباط با آن‌ها به ویژه نوع هوشمند آن درسال ۲۰۲۰ اتفاق نخواهد افتاد، اما دلایل فراوانی برای خوش بین بودن به اینکه سرانجام انسان روزی حیات فرازمینی را می‌یابد وجود دارد.

امروزه دانشمندان فراوانی با استفاده از تجهیزات علمی، به کار رصد اجرام آسمانی به ویژه آن دسته از سیاره‌هایی که احتمال وجود حیات فرازمینی درآنها وجود دارد می‌پردازند.

سال 2020 به گفته دانشمندان سال پیدا کردن حیات فرازمینی می‌شود
امروزه دانشمندان به نشانه‌های منحصربه فردی دست یافته اند که می‌تواند دراثر وجود حیات فرازمینی باشد که از آن جمله می‌توان به پرتو‌های رادیویی پرقدرت در فضا اشاره کرد که دانشمندان هنوز علت شکل گیری آنها را نمی‌دانند.


محققان اعلام کرده اند به احتمال فراوان انسان دو دهه آینده می‌تواند با حیات فرازمینی ارتباط برقرار کند. قراراست از سال ۲۰۲۰ پروژه‌های جدیدی به طور انحصاری برای شناسایی حیات فرازمینی از سوی دانشمندان مورد بررسی قرار بگیرد.


از جمله دانشمندان موسسه SETI در همکاری با کارشناسان دانشگاه کالیفرنیا و دانشگاه برکلی درنظر دارند به طور ویژه به دنبال یافت نشانه‌هایی از حیات فرازمینی بپردازند.

بیشتر بخوانید: آزمایش کاوشگر زیردریایی ویژه کشف قمر فضایی اروپا در سردترین رودخانه‌های زیرزمینی


یکی از برترین تلسکوپ‌های فضایی که به گفته دانشمندان می‌تواند به کشف حیات فرازمینی کمک کند تلسکوپ فضایی تلسکوپ رادیویی قدرتمند ۱۰۰ متری درگرین بانک در ویرجینیای غربی است. این تلسکوپ تا کنون داده‌های منحصربه فردی درباره فضا دراختیار دانشمندان قرارداده است.


حیات فرازمینی به معنای یافت موجوداتی مشابه انسان یا جاندارانی که درفیلم‌های علمی تخیلی نشان داده می‌شود قطعاً نیست و می‌تواند یافت گونه‌های حیات درسطح باکتریایی باشد.

بسیاری از کارشناسان تخمین می‌زنند حیات فرازمینی در سیاره‌های فراخورشیدی وجود دارد و درنهایت انسان می‌تواند نشانه‌هایی از حیات فرازمینی و اشکال ساده‌ای از حیات را پیدا کند.


افزون بر تلسکوپ‌های رادیویی زمینی، دانشمندان امیدوار هستند پس از پرتاب تلسکوپ فضایی جیمز وب به فضا با توجه به فناوری‌های منحصربه فردی که درآن وجود دارد امکان کشف حیات فرازمینی امکان پذیر شود.


دانشمندان با استفاده از تلسکوپ‌های فضایی هزاران کهکشان جدید درفضا شناسایی کرده اند که بررسی و مطالعه برروی همه آنها به قرن‌ها زمان نیاز دارد.


دانشمندان امیدوار هستند با مطالعه بر روی کهکشان‌های جدید و سیاره‌های آن بتوانند زندگی میکروبی مشابه باکتری‌های زمینی پیدا کنند.

سال 2020 به گفته دانشمندان سال پیدا کردن حیات فرازمینی می‌شود
اما حیات درسطح باکتریایی نمی‌تواند به ارسال پالس‌های رادیویی با منبع ناشناخته در فضا بپردازد به همین دلیل کارشناسان گمان می‌کنند این احتمال وجود دارد گونه‌هایی از حیات فرازمینی هوشمند هم درفضا وجود داشته باشد که با استفاده از فناوری‌های پیشرفته‌ای به ارسال علامت درفضا می‌پردازند.


دانشمندان اعلام کرده اند در آینده نسل جدیدی از تلسکوپ‌های فضایی ساخته خواهد شد که به طور ویژه با بهره گیری از امواج مادون قرمز به بررسی و کشف حیات فرازمینی می‌پردازد.


منبع:Space
انتهای پیام/

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دیکته شب | دیکته کلاس اول دبستان