خوسف چشم خارجی‌ها را گرفت


خوسف چشم خارجی‌ها را گرفت

فرماندار خوسف، ورود سرمایه‌گذاران خارجی در شهرستان را چشم‌گیر دانست و گفت: تنها راهکار رفع مشکلات اشتغالزایی در شهرستان، سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی است.

محمد شفیعی، یکشنبه شب، در جمع اهالی روستای همچ گفت: دو واحد کندله‌سازی و کک در کارخانه چدن کویر خاوران شهر خوسف راه‌اندازی شده و سایر واحدهای آن در خال احداث است که امیدواریم هر چه سریعتر به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: پروژه گازرسانی به این مجتمع که از مصوبات سفر استاندار به شهرستان خوسف در حال اجراست و تا دهه فجر این پروژه به اتمام خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، فرماندار خوسف بیان کرد: اولویت به کارگیری نیرو در این کارخانه افراد بومی شهرستان هستند و این موضوع به این واحدهای صنعتی اعلام شده است.

شفیعی ادامه داد: میزان سرمایه‌گذاری در این مجتمع صنعتی بیش از یکصد میلیون دلار بوده که به عنوان بزرگترین واحد سرمایه‌گذاری خارجی در استان است.

وی یادآور شد: علی‌رغم اینکه تجربه‌های ناموفقی همچون کارخانه فولاد جفت رود در شهرستان وجود داشت و اگر پیگیری‌های لازم صورت نمی‌پذیرفت نتیجه سرمایه‌گذاری در شهرک شهید رحمانی نتیجه‌ای جز این پروژه نداشت.

فرماندار خوسف گفت: بزرگترین نیروگاه خورشیدی استان با ظرفیت ده مگاوات توسط سرمایه‌گذارانی از کشور آفریقای جنوبی با سرمایه‌گذاری ۱۴ میلیون یورو راه‌اندازی شده است که می‌تواند در شرایط ضروری کل برق مصرفی شهرستان را تامین کند.

شفیعی بیان کرد: هر چند تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران سختی‌ها و مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است، امیدواریم با همدلی و همکاری آحاد مردم و دستگاه‌های اجرایی بتوانیم بر مشکلات این تحریم‌ها فایق آییم.

فرماندار خوسف با اشاره به اینکه طرح مسکن محرومین به عنوان یکی از مهم‌ترین طرح‌های موفق است که توانسته در راستای مهاجرت معکوس روستائیان نقش مهمی داشته باشد، افزود: این طرح در شهرستان خوسف در حال اجراست که تاکنون ۵۳۴ نفر برای دریافت تسهیلات مسکن روستایی معرفی شده‌اند.

شفیعی گفت: 10 هزار واحد مسکونی در روستاهای شهرستان در حال احداث است که تا انتهای سال جاری این واحدها ساخته خواهد شد.

وی اظهار کرد: برای اولین بار برای احداث واحدهای مسکونی تسهیلات بلاعوض پرداخت می‌شود که می‌تواند برای خانه دار شدن روستائیان و محرومین در روستاها بسیار مهم باشد.

گازرسانی به روستاها تا پایان امسال

شفیعی با اشاره به شروع عملیات گازرسانی به بخش جلگه ماژان شهرستان خوسف، گفت: این امر خواسته دیرینه مردم این بخش بود که با پیگیری‌های انجام شده محقق شده و تا پایان امسال بسیاری از روستاهای این بخش به شبکه سراسری گاز متصل خواهند شد.

وی افزود: زیرساخت گاز به عنوان یکی از مشوق‌های مهم برای توسعه سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال مطرح است که با گازرسانی به روستاهای دهستان ماژان شاهد توسعه سرمایه‌گذاری در این بخش خواهیم بود.

فرماندار خوسف بیان کرد: دهستان معدن قلعه زری به عنوان قطب معادن استان مطرح است که با پیگیری‌های انجام شده کلنگ گازرسانی به این دهستان در دهه مبارک فجر به زمین زده خواهد شد.

شفیعی ادامه داد: با گازرسانی به این بخش، بسیاری از مشکلات تولیدکنندگان مرتفع و زمینه سرمایه‌گذاری‌های جدید در این بخش فراهم خواهد شد.

وی ادامه داد: خوسف از نظر میزان تسهیلات اشتغالزایی روستایی در استان رتبه سوم را دارا است و با در نظر گرفتن تسهیلات از محل کارگروه ملی اشتغالزایی روستایی رتبه دوم را دارد.

فرماندار خوسف افزود: بیش از ده کارخانه در شهرستان خوسف در حال احداث است و این در صورتی است که قبل از سال ۹۵ تنها سه کارخانه فعال در شهرستان وجود داشت.

شفیعی از احداث بزرگترین کشتارگاه صنعتی استان در شهرستان خوسف خبر داد و ادامه داد: با راه‌اندازی این کشتارگاه چرخه تولید دام در شهرستان تکمیل خواهد شد.

وی گردشگری را یکی از ظرفیت‌های اشتغالزایی در شهرستان خوسف دانست و افزود: علی‌رغم همه مشکلات موجود این شهرستان توانسته است در بحث گردشگری در استان طی دو سال گذشته جایگاه ویژه‌ای داشته باشد.

شفیعی اظهار کرد: میزان گردشگر جذب شده در نوروز ۹۷ و ۹۸ نسبت به سال‌های گذشته قابل مقایسه نیست و توانسته‌ایم نه تنها در بحث معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرستان موفق عمل کنیم، بلکه در میزان فروش محصولات صنایع‌دستی افزایش ویژه‌ای داشته و این فروش زمینه توسعه صنایع‌دستی در شهرستان فراهم کند.

فرماندار خوسف با اشاره به اینکه ظرفیت اشتغالزایی در بحث صنایع دستی بسیار مهم است و می‌تواند زمینه افزایش درآمد روستائیان را فراهم کند، تصریح کرد: در تمامی روستاها برای احداث کارگاه‌های صنایع‌دستی زمین‌هایی پیش بینی شده و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و اداره منابع طبیعی آمادگی دارند نسبت به واگذاری این زمین‌ها به متقاضیان اقدام کنند.

شفیعی با اشاره به ظرفیت‌های اشتغالزایی در زمینه توسعه فناوری اطلاعات، افزود: در بحث اجرای پروژه فیبر نوری در شهرستان اعتباری بالغ ۱۵ میلیارد تومان هزینه خواهد شد.

وی اظهار کرد: طی دو سال گذشته بیش از ۹۰ قنات احیا شده و از محل اعتبارات ملی و شهرستان بیش از ۲۵ میلیارد ریال برای احیا و مرمت قنوات اعتبار در نظر گرفته شده است.

شفیعی بیان کرد: برای افزایش درآمد کشاورزان یه کارخانه فرآوری و بسته‌بندی محصولات کشاورزی در شهرستان در حال احداث است و تا پایان سال این کارخانه‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی از نتیجه راه‌اندازی این کارخانه‌ها را افزایش درآمد کشاورزان و روستائیان دانست و افزود: با توجه به اینکه بیش از هفتاد درصد جمعیت شهرستان در مناطق روستایی ساکن هستند افزایش درآمد کشاورزان در اولویت دستگاه‌های اجرایی است.

فرماندار خوسف با انتقاد از نحوه توزیع اعتبارات، خاطرنشان کرد: اجرای پروژه‌های عمرانی با اعتبارات دولتی با سرعت بسیار کمی پیش می‌رود و با توجه به اینکه جمعیت به عنوان تنها ملاک توزیع اعتبارات است، این موضوع برای شهرستان‌هایی که بیشترین پراکندگی را دارند مشکلاتی ایجاد می‌کند.

بازدید از روستاهای همند، برمنج، دهمیر، پیرود و گارنجگان از دیگر برنامه‌های فرماندار خوسف بود.

انتهای پیام


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تیم های تخصصی درمانی در بیمارستان طبس حضور دارند