درمان زخم‌های حاد با فناوری بومی ممکن شد


درمان زخم‌های حاد با فناوری بومی ممکن شد

یک شرکت دانش‌بنیان داخلی اقدام به تولید پانسمان‌هایی با ساختار شبیه پوست انسان برای درمان زخم های حاد کرده است.

درمان زخم‌های حاد با فناوری بومی ممکن شد

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، زخم‌ها اغلب به علت حادثه یا آسیب دیدگی رخ می‌دهند و در طی مراحل مختلف بهبود می‌یابند. هر چه زخم کوچک‌تر باشد، سریع‌تر بهبود پیدا می‌کند. هرچه زخم بزرگتر یا عمیق‌تر باشد، مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا بهبود یابد.

یکی از راه‌هایی که برای بهبود زخم انجام می‌شود، پانسمان محل زخم است. امروز پانسمان‌های گوناگون با ویژگی‌های خاص برای زخم‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ که در مواردی این پانسمان‌ها با فناوری پیشرفته که در هر کشوری تولید نمی‌شود، از سویی دیگر قیمت برخی از این پانسمان‌ها بسیار بالاست، به همین دلیل خرید این پانسمان‌ها برای هر بیماری ممکن نیست.

یک شرکت دانش‌بنیان در کشور توانسته با چندین سال تحقیق و پژوهش، ایران را در زمره کشور‌های برتر دنیا در تولید پانسمان‌هایی با ساختار شبیه پوست انسان قرار دهد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره محصول دانش‌بنیان تولید شده این شرکت گفت: این محصول پانسمانی پیشرفته با ساختار شبیه پوست انسان است که به وسیله زیست پلیمر‌های به کار رفته در ساختار پانسمان از قبیل کلاژن و مدیریت رطوبت، منجر به تسریع روند درمان زخم می‌شود.

بیشتر بخوانید: جلوگیری از ایجاد زخم پای دیابتی با تولید کفی هوشمند

او افزود: به کارگیری پلیمر‌های طبیعی زیست تخریب پذیر و زیست سازگار با شباهت به ماتریکس خارج سلولی از طریق تحریک و القای روند بهبود زخم، گامی بزرگ در ترمیم بافت آسیب دیده می‌باشد.

به گفته این فعال فناور، فرمولاسیون خاص این محصول مزایایی فراتر از یک پانسمان هیروژل را فراهم می‌آورد که می‌توان به مواردی همچون، تحریک تولید پروتئین در ماتریکس خارج سلولی و تسریع اپیتلیزاسیون، تسهیل دبریدمان اتولیتیک، مدیریت اگزودای زخم، افزایش رگزایی در بافت آسیب دیده، رطوبت رسانی به سطح زخم و اثرات آنتی میکروبیال اشاره کرد.

قفقازی به قیمت تمام شده این محصول و مقایسه با نمونه مشابه خارجی آن پرداخت و گفت: قیمت محصول تولیدی این شرکت حدود یک بیستم قیمت نمونه مشابه آمریکایی است و از نظر کیفیت نیز با نمونه آمریکایی و اروپایی برابری می‌کند به طوری که بسیاری از بیمارستان‌ها و مراکز معتبر درمانی کشور از این محصول استفاده می‌کنند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان به موارد مصرف این پانسمان اشاره کرد و گفت: زخم‌های ناشی از دیابت، زخم بستر، سوختگی درجه یک و دو، زخم‌های وریدی و عروقی، زخم‌های جراحی، زخم‌های تروماتیک، زخم‌های حاد و مزمن و انواع خراشیدگی‌ها و بریدگی‌ها از جمله مواردی هستند که با این پانسمان بهبود پیدا می‌کنند.

به گفته این فعال فناور محصولات این شرکت به کشور‌های مالزی و گرجستان نیز صادر می‌شد که به دلیل تحریم‌های صورت گرفته صادرات بسیار محدود شده است و درحال حاضر تمرکز صادرات بر روی کشور‌های منطقه است.

قفقازی همچنین درباره اشتغال‌زایی صورت گرفته در شرکت تحت مدیریتش گفت: در این شرکت به صورت مستقیم برای ۲۵ نفر شغل ایجاد شده است.

انتهای پیام/

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اولین تصاویر از دو تروریستی که در حمله پهپادی نیروهای امنیتی ایران به هلاکت رسیدند