پخت نان سنتی رهته در بندرعباس +تصاویر


پخت نان سنتی رهته در بندرعباس +تصاویر

نان رِهتَه (از ماده واژه: ریخته) در بندرعباس و فین از خمیر رقیقی که روی تاوه ریخته و نانی نازک با افزودن چاشنی مهیاوه و سوراغ (سورَوَغ) درست می‌شود. در منطقه میناب به این نان، توموشی یا تیر مُشی گفته می‌شود. در لارستان به این نان، رگاگ (رقاق) گفته می‌شود. در امارات و کشورهای حاشیه خلیج فارس این نان که توسط ایرانی‌ها به حاشیه جنوبی خلیج فارس...



منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

واکنش آمریکا به اتهامات لاهه علیه نتانیاهو و گالانت مانند عقرب خود گزیده است