طرز تهیه اکبر جوجه، غذای سنتی مازندران


طرز تهیه اکبر جوجه، غذای سنتی مازندران

اکبر جوجه، یکی از غذاهای سنتی مردم مازندران اسا. در واقع اسم این غذا به لقب ابداع کننده آن یعنی آقای اکبر کلبادی نژاد برمی ‌گردد که در حال حاضر نیز در شمال کشور رستوران ها و شعبه های متنوع و زیادی دایر کرده است.

طرز تهیه اکبر جوجه، غذای سنتی مازندران

غذای اکبر جوجه اصل مازندران با جوجه مرغ درست می شود. به همین دلیل ممکن است که طعم این غذا در مازندران و رستوران های محلی شمال ایران، کاملاً متفاوت از سایر شهرهای ایران باشد. چرا که در اکثر شهرهای دیگر معمولاً از مرغ برای طبخ این غذا استفاده می کنند.

به جرأت می ‌توان گفت که غذای اکبر جوجه نسبت به سایر غذاها و جوجه ها یک طعم متفاوت و خاصی دارد اگر طبق دستور پخت حرفه ‌ای و اصولی خودش طبخ و آماده شود طعم بی نظیری دارد.

وجود زعفران و رب انار در سس مخصوص این غذا، طعم منحصر به فردش را دوچندان و خاص کرده است. چرا که سس رب انار مزه غذا را کاملاً متفاوت و طبق میل افرادی که غذاهای محلی را بسیار دوست دارند، می‌کند.

مواد لازم

جوجه مرغ: ۱ کیلو گرم
روغن مایع: ۱٫۵ لیوان
لیمو ترش: ۶ عدد
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱٫۵ پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل پخت

مرحله ۱
ابتدا جوجه مرغ را کامل تمیز کنید و از وسط نصف کنید و سپس بشویید.

مرحله ۲
در یک ظرف جداگانه آب لیموترش‌ها را بگیرید و نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید.

مرحله ۳
سپس جوجه مرغ را در مواد آماده شده بگذارید و بعد مرغ را با سلفون بپوشانید.

مرحله ۴
ظرف را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد کاملاً آن را طعم دار کند.

مرحله ۵
سپس در یک ماهی تابه روغن بریزید و حرارت را کم کنید تا روغن داغ بشود.

مرحله ۶
بعد جوجه مرغ را از سمتی که پوست دارد، در ماهی تابه گذاشته و سرخ کنید تا برشته شود.

مرحله ۷
جوجه مرغ را در دیس بگذارید و سس رب انار را بر روی آن بریزید.

مرحله ۸
این غذا معمولا با برنج سرو می‌شود. نوش جان

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


چهره واقعی اوس غلام ”نون خ” با استایلی شیک و امروزی رو دیده بودین ؟!