طرز تهیه سوپ پاستا و نخود


طرز تهیه سوپ پاستا و نخود

سوپ پاستا و نخود یک پیش غذای لذیذ و بسیار ساده ایتالیایی است. مواد اولیه برای تهیه آن بسیار راحت پیدا می شوند و این سوپ نوعی غذای کم خرج و کم هزینه است.

طرز تهیه سوپ پاستا و نخود

سوپ پاستا و نخود، با استفاده از هویج، کرفس، نخود، ماکارونی، جعفری و پنیر پارمزان تهیه می شود.

رمز و راز جاافتادن سوپ پاستا و نخود

۱- اگر دوست داشتید می‌توانید به سوپتان کمی خامه بیفزایید. همچنین با مقداری خامه رقیق و هم زده شده می‌توانید سوپ را تزئین کنید.
۲- جعفری خرد شده را برای تزئین و روی غذا سرو کنید. اگر در هنگام پخت به سوپ اضافه کنید، رنگ آن‌ها تیره شده و ظاهر غذا را بد می‌کنند.
۳- در ظرفی که قرار است سوپ را در آن بکشید ۲۵ گرم کره بریزید و روی آن دو قاشق سوپ خوری آبلیمو تازه بریزید. حواستان باشد که این مواد را اصلا هم نزنید. سوپ داغ را که روی کره و آبلیمو ریختید کمی صبر کنید تا لایه‌ای روی سوپ درست شود. این روش طعم و مزه سوپ را فوق العاده خواهد کرد.
۴- جعفری سرشار از آهن و فولیک اسید است و برای مبتلایان به کم خونی بسیار مفید است.

مواد لازم

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
ساقه کرفس ریز خرد شده: ۲ عدد متوسط
هویج ریز خرد شده: ۱ عدد
پیاز ریز خرد شده: ۱ عدد
عصاره سبزیجات: ۶ فنجان
نخود پخته: ۴۰۰ گرم
ماکارونی فرمی: ۲۰۰ گرم
نمک: به میزان دلخواه
زردچوبه: به میزان دلخواه
فلفل سیاه: به میزان دلخواه
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: کمی برای تزیین

مراحل پخت

مرحله ۱
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید.

مرحله ۲
پس از آنکه روغن کمی داغ شد پیاز، کرفس و هویج خرد شده را داخل قابلمه بریزید.

مرحله ۳
سبزیجات را حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله ۴
عصاره سبزیجات و نخود پخته را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.

مرحله ۵
نصف نخود‌ها را خارج کنید و با گوشت کوب یا بلندر له کنید تا به شکل پوره‌ای نرم دربیاید.

مرحله ۶
پوره نخود را مجددا داخل قابلمه بریزید.

مرحله ۷
پاستا را به سوپ اضافه کنید و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید تا پاستا به اصطلاح آل دنته شود.

مرحله ۸
سوپ پاستا و نخود را به میزان دلخواه با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

مرحله ۹
جعفری خرد شده را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه قابلمه سوپ را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۱۰
سوپ پاستا و نخود را در ظرف مناسب بکشید و با پنیر پارمزان تزیین و سرو کنید.

منبع: غذالند


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

فیلم| ویدئویی باورنکردنی از یک سگِ پیانیست!