برای دختران‌مان، مثل «رضا صادقی» باشیم


برای دختران‌مان، مثل «رضا صادقی» باشیم

دخترم من هم در یک دستم داس دارم، اما نه براى ترس تو، که براى زدن ریشه علف‌هاى هرز اطرافت، براى دریدن دهان یاوه گویانت که رویاى تو را نشانه می‌گیرند.

عصر ایران ؛ کاوه معین‌فر - بعد از سه قتل ناموسی (رومینا با داس پدرش، دختر کرمانی با میله پدرش و دختر اهوازی با چاقوی شوهرش) دیروز هم یک دختر یتیم 13 ساله در کرمان به دلیل فشار عموهایش برای ازدواج اجباری خودکشی کرد. البته این دختر خوشبختانه فوت نکرده است.

در میان این اخبار ناخوشایند رضا صادقی (خواننده سرشناس موسیقی پاپ) از همان اتفاق رومینا چند پست در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده است که جالب توجه است.

او بر خلاف سلبریتی‌های دیگر که در چنین مواقعی فقط یک عکس یا یک جمله شعاری در صفحه‌شان منتشر می‌کنند کاملا موضع خود را در مقابل چنین اتفاقاتی روشن کرده است و بدون هیچ ابایی آنها را منتشر کرده است:


پست اول (بعد از اتفاق رومینا):
«همین حالا جگرگوشه‌هایتان را بیدار کنید دختران ایران‌مان را و در آغوش‌شان بگیرید و به آنها بگویید مایملک هیچ اهریمن داس به دستی نیستند. به آنها بگویید به دنیا آمده‌اند تا زندگی کنند با همه درست‌ها و نادرست‌هایشان با همه تصمیم‌های صحیح و غلط‌شان بگویید حتی اگر نیمه سوخته از جهنمی شیطانی هم بیرون آمدی باز به آغوش امن من برگرد دخترم... (برگرفته از نوشته خانوم : آنالی اکبری)»

برای دختران‌مان، مثل «رضا صادقی» باشیم


پست دوم:
«عاشق شو دخترم، تا وقتى زیر سایه عشق بمانى همه چیز خوب است ، مشکل از جایى شروع میشود که عشق را فراموش میکنیم و خوب یا بد معشوق را ، پای عاشقى می‌گذاریم …. عاشق‌ شو دخترم … جهان به بها و بهـانه عاشقى پابرجاست ، و عاشق تنها ناجى جهان خواهـد بود.

عاشق شو دخترم ، اشتباه و درستت را همراهم …. عاشق شو دخترم ، زیبایى تو شایسته تحسین شاعرى عاشق پیشه‌تر از توست که از گیسوى تو ماندگارى به آثار جهان اضافه کند … عاشق شو دخترم و نترس از شکستن ، که شکستن یعنى تکثیر و تردید نکن که بزرگتر می‌شوى...

عاشق شو دختر آنچنان که من عاشق نگاهت ، صدایت و نفست هستم... عاشق باش و رهـا دخترم ، که این تنها راه به آغوش کشیدن خدایست پر از لبخند و عشق و موسیقى ، عاشق شو تا به نسل بعد تو بوی تعفن تعصب کور نرسد و آزادانه آزمون و خطا کند و بیاموزد... عاشق شو دختران زیباى من تیارا، ویانا و ‌ایران نازنینم ...»

پست سوم (به بهانه تولد دخترش ویانا):
«دخترم من هم در یک دستم داس دارم ، اما نه براى ترس تو، که براى زدن ریشه علف‌هاى هرز اطرافت ، براى دریدن دهان یاوه گویانت که رویاى تو را نشانه می‌گیرند ، براى دور کردن گرگ‌‎هایى که بوى خون پاکت حتى زیر پوست نازکت ، آنان را به طمع می‌کشاند...

و دست دیگرم پشت سرت که گاه اشتباه فقط محافظت باشم شیرین من ، تو حق خندیدن ، اشتباه کردن ، عاشق شدن و خطا کردن دارى ، آبروى من حال خوب توست نه افکار خراب خلق... تولد تو ادامه حال دلنشین من و مادر عاشق و مهربان توست، و حس قشنگ خواهرخوش قلبت تیارا .. تولدت مبارک دخترم ویانا ...»

برای دختران‌مان، مثل «رضا صادقی» باشیم


رضا صادقی به درستی اشاره می‌کند که تنها مامن امن برای بچه‌ها خانواده خودشان هستند و از طرف دیگر این اطمینان را به بچه‌هایش می‌دهد که حتی اگر اشتباهی هم بکنند باز او با آغوش باز پذیرای آنها خواهد بود. از طرف دیگر به والدین گوشزد می‌کند که بچه‌های ما مایملک شخصی آنها نیستند، آنها هم انسان‌هایی هستند مانند ما با تمام تعاریف انسانی.

هر سلبریتی که تعهد اجتماعی دارد و در برابر جامعه و اتفاقات آن خود را به کری ، کوری و لالی نمی‌زند قطعا جایگاه اجتماعی‌اش بالاتر است. صادقی هم می‌توانست مانند بسیاری دیگر بی تفاوت از کنار چنین مسائلی گذر کند ولی این صدای روشنگر او اگر حداقل تاثیری بر هوادرانش داشته باشد هم کاری بزرگ را به انجام رسانده است.

می‌گویند اگر هر کس اندازه یک شمع خانه خودش را روشن کند دیگر کسی از داخل خانه به دنبال نور به بیرون از خانه دلخوش نمی‌کند.

در همین چند روز اخیر که شیوع ویروس کرونا در استان هرمزگان (زادگاه صادقی) به وضعیت قرمز در آمده است باز در صفحه اینستاگرامش نسبت به این اتفاق موضع داشته و از مردم و مسئولین خواسته است که اقدامی صورت دهند.

به سبک تکیه کلام‌های شبکه‌های اجتماعی می‌توان نوشت: دوستان این رضا صادقی است. رضا صادقی در برابر ناهنجاری‌ها و مشکلات جامعه سکوت نمی‌کند. مثل رضا صادقی باشیم. درود بر هنرمندان دغدغه‌مند.

بیشتر بخوانید:

*آبروی مردها را نبرید *قتل ناموسی در آبادان/ مرد ۲۳ ساله همسرش را کشت *وکیل دادگستری: قتل‌های اخیر نیازمند ریشه‌یابی فرهنگی است *پس از رومینا؛ این بار قتل یک دختر 16 ساله توسط عمویش

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


«بِلایند دِیت» یا ملاقات کور برای ازدواج؛ نمایشگر تجمل‌خواهی در جامعه