طرز تهیه وافل مارتادلا


وافل مارتادلا تقریبا شبیه نان سیر پف‌دار، یک غذای سبک و خوشمزه با لایه‌های نازک مارتادلا همراه با سس سیر و جعفری، و روغن زیتون است.

طرز تهیه وافل مارتادلا

در مطلب زیر طرز تهیه وافل مارتادلا را برای شما مخاطبان عزیز گردآوری کرده ایم.

مواد لازم

روغن زیتون یک چهارم پیمانه
برگ و ساقه‌های ترد جعفری یک چهارم پیمانه
سیر پنج حبه
کِیپر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مارتادلای نازک ۱۱۵ گرم
آرد برای زیرسازی به مقدار لازم
خمیر شیرینی‌پفکی یک ورق

طرز تهیه وافل مارتادلا

مرحله اول

دستگاه وافل‌ساز یا اسنک‌ساز را از قبل گرم کنید. روغن زیتون، جعفری و سیر را با کِیپر مخلوط کنید و هم بزنید تا تبدیل به یک سس نیمه-نرم شود. با نمک و فلفل آن را چاشنی‌دار کنید.

مرحله دوم

یک سطح کار آردی درست کنید. ورقه‌ای خمیر شیرینی پفکی روی آن پهن نمایید، آن را طوری تا کنید که یک مربع ۴۰ در ۴۰ سانتی‌متری درست شود. سپس سس سیر را روی آن پخش کنید، در هر طرف ۳ سانتی‌متر را خالی بگذارید. مارتادلا را روی سس بگذارید و مثل قبل ۳ سانتی‌متر از اطراف خالی بگذارید.

مرحله سوم

حالا خمیر شیرینی را با غلتاندن روی تخته، لوله کنید. وقتی کامل شد درز آن را به دیواره‌اش فشار دهید تا کامل بسته شود.

دو سر لوله خمیری را هم فشار دهید تا بسته شود. حالا خمیر شیرینی را مثل یک حلزون دور خود بپیچید، طوری که کاملا گِرد شود. این حلقه را در مرکز دستگاه وافل‌ساز قرار دهید و بگذارید تا بپزد و رنگش به طلایی-قهوه‌ای تبدیل شود. پخت در دمای ۹۰ تا ۹۵ درجه به مدت ۱۲ دقیقه می‌تواند شما را به وافل خوشمزه‌تان نزدیک کند.

بعد از پخت، وافل را به تخته منتقل کنید و آن را مثل پیتزا برش بزنید و بلافاصله میل کنید.

منبع: کاله

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)