طرز تهیه کوکی نرم و عسلی
کوکی یک میان وعده خوشمزه و سالم است که برای کودکان حساسیت گوارشی به وجود نمیآورد. بچهها و بزرگترها عاشقش هستند و درست کردنش هم بسیار آسان است.
کوکی، داغ یا سرد و ترد، یکی از بهترین بهانهها برای جمع کردن اهالی خانه دور میز عصرانه یا صبحانه است، پس با طرز تهیه کوکی خوشمزه با ما باشید.
مواد لازم
طرز تهیه
مرحله اول
در پیالهای کوچک، روغن و شکر را هم بزنید تا بهخوبی ترکیب شوند. سپس تخ مرغ را اضافه کنید و هم بزنید، بعد عسل و بعد از آن عصاره یا پودر وانیل را اضافه کنید. حالا آرد را با بیکینگ پودر و دارچین و نمک مخلوط کنید و پس از آن، به تدریج، ترکیب روغن و شکر و عسل را اضافه کنید و با آرد خوب هم بزنید و قاطی کنید. (حالت خمیری تقریباً سفتی پیدا میکند). دهانه ظرف را سلفن بکشید و برای دست کم دو ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله دوم
دو قاشق غذا خوری از خمیر به دستآمده را جدا کنید و کلوچههای دو قاشقی درست کنید و آنها را روی کاغذ روغنی شیرینیپزی پهن کنید. برای حدود هشت تا 10 دقیقه آنها را در دمای 350 درجه سانتی گراد فر بگذارید و صبر کنید تا کف کلوچهها طلایی یا (قهوهای کمرنگ) شود. یک دقیقه صبر کنید تا کوکیها خنک شوند و سپس آنها را از فر و سینی خارج کنید. کوکیها را در ظرفی که هوا به آن نفوذ نکند (وکیوم) نگه دارید.
منبع: کاله