حمید رشیدی شنبه 11 مرداد در جمع خبرنگاران و با بیان اینکه مجموع ظرفیت این واحدهای دارای پروانه بهره برداری، ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در سال است، ادامه داد: ظرفیت تولید سالانه گوشت سفید در شهرستان کازرون ۷ هزار تن است.
رشیدی با اشاره به امکان ۴ نوبت جوجه ریزی به طور متوسط در سال در هر واحد مرغداری این شهرستان، خاطرنشان کرد: این تعداد واحد مرغداری بر اساس برنامهریزیهای انجام شده اقدام به جوجهریزی میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی کازرون با اشاره به کیفیت بسیار بالای مرغ تولید این شهرستان، افزود: بخشی از مرغ تولیدی در سطح استان فارس توزیع میشود و مازاد آن به استانهای همجوار ارسال میشود.
انتهای پیام